一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
唔好chur 人 試下企係人地角度諗 佢又唔係你邊個 或者有野做 一定要覆你架咩 要識抽身 上心真係傻仔嚟
都係 調整一下自己心情
然後再接再厲
玩左三日勁攰
同時覆好多人,好傾嗰陣好開心,share負面情緒嗰陣一齊share真係handle唔到
心很累
真係 傾耐咗個人就開始上心
突然無故quit 好似冇咗個精神寄託
其實呢種狀態都幾唔健康 認識朋友唔應該係咁
好攰
點解要突然間消失
其實大家有無推介用咩apps去識人??

咩tinder / omi / coffee meet 都太多match完無晒反應
Goodnight 傾電話實在啲 不過keep唔keep到睇你本事
師兄玩左幾耐? 我個陣都係啱啱分手先玩左幾日咁 純粹覺得自己太易上心 所以後尾都冇玩了 不過如果以識朋友既方向去玩 其實都幾有用 聽多啲人講嘢 自己都有啲得着 感情呢啲嘢我自己就覺得 男仔玩太蝕底 太易俾人撚嚟撚去 最後得個吉 盞自己傷心 我覺得啲女通常都係搵人攝時間 多過真係認真 不過可能我份人令到d人咁諗 我諗如果你識講嘢既 點都ok既
屌,拉
好幾年前試過用sweetRing 真係識到一個女仔,

傾左3個月,開始約出黎,最終都拍左拖

但可惜呢段關係平平無奇,好快就散左
傾咗幾耐有冇前因後果?
而家要揀指定性別吹水要錢
都係一個月多啲 我都係太易上心個類人
所以都係比人撚嚟撚去多
有時都唔係話特別想去認識另一半 好多時都係慢慢傾吓偈 順其自然
但係對方經常會無預警咁消失咗
然後個人就會好down
調整心情真係好重要
冇計喎個選擇權始終係人哋度 咁你咪諗 佢覺得我唔啱傾囉 所以唔想傾偈 我覺得傾偈走人 好過換咗相之後走人 果下應該會仲慘 傾完咪當自己見識多咗 學下點樣同人溝通咁樣就算啦 睇開啲
啲人係好得意 我都試過唔止一次傾傾吓玩失蹤

有心同你傾點都會覆返你

不過覆嘅頻率越嚟越少就知掟啦 唔使乜都要講到出面

做人留返啲尊嚴俾自己好

俾你都唔會鍾意個咁needy 冇咗你唔得冇吸引力嘅人
失蹤有好多原因嘅 返工或者自己拍咗拖或者對你冇興趣 醒水真係好重要 唔好死纏唔放 玩得app既match 緊既點會得你一個 搵到啱其實都幾難
咁都有負評 真係想知負評我嗰位有乜高見
習慣,係最可怕嘅
仲小朋友咩 都要向現實低頭㗎喇
呢樣真
學下溝通技巧 隨緣啲
總會遇到個啱傾可以發展嘅人
身邊都幾多情侶係app認識 睇吓幾時到自己
頭先咪話個女仔今日冇搵過嘅
覆返訊息啦 不過明顯地頻率下降咗 係時候要收拾心情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞