一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
香港的,10個有8個是marketing、倫敦金、假獵頭,所以早前幾年,我一直在與在港騙子鬥智鬥勇,後來回內地,發現還是內地女生可信度比較高
真的真的
你係佢收網果陣尻衝佢可能有機,而家人地搵到仔就冷處理你
係app識左個女仔,樣唔算差,幾好傾,但佢自稱真人比較靜唔係點講野
約左兩次出黎,成餐飯真係可以一句野都唔出,撩佢先講野,但睇得出佢真係似靜個類人,返到屋企msg又係好傾得
唔知佢咩心態,搞到好糾結唔知去唔去馬
呢啲純 食得過
就三字頭應該唔叫純嘛
不過係唔知佢咩心態,出黎真係可以一句野都無,係app就會講野
怕醜?係咪a0女嚟
都有講過既,不過d女人太蠱惑唔知幾時真幾時假,當然寧願佢係真怕羞所以唔講野
不過佢都唔係0啦
通常你地幾耐會去馬同佢講
我想識一個純傾計既
之前係連登TG 識左個人,之後佢不停話要交換wtsapp, 想睇我個樣
然後我俾佢煩到俾左個wtsapp佢
俾佢知道左個樣 我反而唔想再同佢講野
變到好多野會驚 唔敢講
最後我就冇再覆佢
可能每個人唔同
我自己幾唔想見唔到樣咁傾計 咁樣同AI傾計好似無分別咁 同埋我傾得就預左之後有機會約出黎
純傾計但唔約真係不了
你都隔咗好耐先覆人哋喎
本身唔係為識朋友而識
而係咁岩打開同一隻game
然後傾傾下就傾多左
其實唔關事
雖然我唔係女 但我同佢一樣 都係出到黎就唔多野講
因為諗唔到講乜
每個人都有唔同既性格 接受到就GO 唔得就NEXT
如果佢真係咁既性格我又無咩野,熟d自然會多野講達
不過係驚佢扮野為一餐半餐咁晒大家時間
可以試下搵D佢有興趣既話題
如果佢text係多野講既
岩話題應該都會多
加油呀巴打
係 好明顯佢覺得你唔岩
大陸妹本身都唔係預傾架啦 條女知我係香港人之後都無覆 個心態幾好
二黎比港女影響到我唔想玩app
有d女得幅閪相 乜7資料都冇 hi你 hi返佢又唔出聲 on99
會hi 你都算好, 我冇一個會主動講野 like back完就算, 就算覆好多都hea覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞