一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
個個都講到自己好似識飛咁 我心諗洗唔洗留tg 等人搵你
攞完優越感好死返出去 無謂幫我推post咁難為你
同hmd班騎呢怪一鳩樣
Hmd 好多奇人
都幾多女話啲仔幾句唔埋就話約 一係send碌鳩 其實咁真係食到女?
Hmd 好多時傾緊個時條友會突然失蹤
女搵sp 真係易 啲仔又做爛巿肥婆都照上

已經有兩個傾到話轉app就失蹤咗 唔quit你chat 先仆街
所以直接傾電話仲好
真係未玩過傾電話
衝破心理關口可以試吓
玩下泰妹 食下台妹好過港女 不了
兩睇啦 港女就手
港女眼角高
死都要嗌贏人似係你
死毒撚真係好恐怖

男人老狗成個女人咁
倒轉嚟講攞完優越感刷存在嘅八婆好死返出去
個個都屌柒你都仲覺得自己啱
死毒撚個樣唔掂就改下性格啦
性格都唔掂抵你開呢個po叫春
打完段嘢駁贏人 以為對方幾hard feeling期待有幾多人like你個死人樣諗到都想笑 真係唔知邊個毒啲

你鍾意點噏都好 不疼不癢 你鍾意刷存在就慢慢 冇你啲時間咁廉價講埋啲廢話 反正影響唔到我
仲有發雞盲唔該驗眼

斷章取義講埋啲廢話 笑死
你上面叫人投票覺得你問題定條女問題
諗起你覺得一定好多人撐你個樣就笑死我
你打嘅野全部係你上面自己做過晒
笑撚到

啱架啦把握時間去溝女啦柒頭
點都影響唔到我啦 溝唔到女個個又唔係我
但我就可以笑柒你溝唔到女
你邊隻眼見到我話投票
最柒就係攞人format撻返人嘅傻鳩 我媾到使向你報告?

做埋冇意義嘅嘢上網攞優越就係你呢種人
你慢慢廢噏浪費生命 唔阻你
上面叫人評下理
諗起你個傻閪諗住好多人撐你個樣就想笑
個個屌柒你袋錢落你袋都死撐
抵你要繼續推post

你溝到就唔使係到推post啦矇撚
有得笑柒你點算浪費生命
好難先搵到你呢啲kam撚毒撚可以笑
多啲嚟添
上面就係 但你句句都廢話就高下立見 建議你收皮

啱嘅 廢人講廢話 又自以為看透一切 又發雞盲
反正你都係為駁而駁
要上嚟刷存在都幾同情你 都唔知邊個kam啲
成隻狗喺度吠 你咁好笑不如紅館做小丑 我實捧你場

你繼續 我睇你仲有幾多廢噏
點廢都廢唔過你女又溝唔到
諗住上嚟搵共鳴點知屌柒你嘅人仲多
我kam唔kam唔知啦不過你就肯定最撚kam
你唔面對現實都冇辦法 繼續活係自己個世界啦毒撚
>>你溝到就唔使係到推post啦矇撚
推po=媾唔到? 你講嘢根本冇邏輯
我手揸緊幾多件係咪要同你報告?

>>有得笑柒你點算浪費生命
你人生意就係放哂喺度 大大聲話俾人知打緊飛機

你理得上面有冇袋錢落我袋
但你就肯撚定冇嘅垃圾
你個腦仲撚kam 俾人研究啦

仲有幾多貨呀? 繼續吠啦
我就瞓先 你慢慢
傻閪手揸幾件就唔會人地已讀仲chur尻人啦
露晒底啦 扮撚晒野
毒撚真係好恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞