一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
有冇故聽
Keep住傾咗半個月 到依家淡左無再傾 有啲唔慣
係一個半月
咩app?
Hmd
個個都貪hmd易match人
條女約咗我兩次都係玩團體活動,唔係好同佢傾到偈
諗住單獨約吓佢食飯再試吓夾唔夾,又推而家又唔覆機睇怕都fdzone咗我

女想搵個伴真係處於絕對上風,玩app好speed dating好,錢都唔使俾大把選擇任揀,講緊我喺外國都係咁

我都想漁翁撒網分散吓注意力,但真係勁難先match到個正正常常約到出嚟嘅
擺明對你冇意思啦 咁玩咗幾次你哋而家有冇共同朋友?

玩app就係咁

一係就玩啲興趣現實識人
一係fd 搭fd

現實識女多數都係得呢兩條路
佢有介紹同場啲朋友俾我識,傾過吓計但冇contact
其實佢仲約左我第3次,不過又係成班人仲要幾個禮拜後
講真做個fd繼續同呢班人玩吓都唔差嘅,不過想搵個伴多啲

我玩app就係目標為本,玩得就係大家都單身想搵個伴,約得出黎就係年齡外表都接受到,唔使再去試探去問
現實自己啲興趣多數都係仔,有咩活動會多後生女而我又啱玩
fd本身都少仲要過左外國
隨緣啦 咁有目的性 辛苦嘅只有自己 對方都抗拒接近你

反而冇諗過喺對方身上得到乜就會有意外收穫 點發展你唔會估到 例如你咁就識咗啲新朋友
完全同意啊
所以現實真係好難識到對象先玩app
出左社會已經唔想再隨緣,想襯仲後生試吓拍拖,一個人係自由但始終差咁啲
係咪d party room sales
冇玩
唔係玩party room無sell我嘢
有冇人同我一樣都係好容易上心
識咗個女仔 大家都幾啱傾 都多共同話題
不過尋晚唔得閒 冇覆到之後到今日都未搵到佢
就會好在意了 好似突然失咗蹤咁
呢啲位唔chur得 一對你反感就係咁先
我今朝起身有搵佢㗎 不過到而家都冇回應
可能有嘢忙緊啦 就係知唔可以太chur 所以冇繼續搵佢住
只係自己太上心 搞到個人好心煩意亂
所以漁翁撒網唔好focus 喺一條女好啲 要學識照顧自己心情
都係 交友app都好多學問
盡量同自己講 對方會覆就會覆 唔覆都冇佢辦法
女仔係香港玩交友app本身已經好大優勢 男仔除非你好有自信package 好好 如果唔係都係大家鬥伏 毒撚玩app仲慘 好易上心又係俾女撚 都係睇緣份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞