一人幾個交友app識人嘅經歷 (2)

1001 回覆
9 Like 23 Dislike
巴打你好似仆街啲喎
hmd 身邊啲朋友都覺得好神奇
普通樣唔靚 不過唔係肥妹
可能我唔係肥妹佢已經好開心
佢app張相係側面 又戴住hoodie帽 睇落勁型 但出到嚟對眼好細好冇無神咁 重點係有啲鄉音
利申最尾冇去到賓館的 點撚知佢咁considerate比下臺階我 有諗過唔撚係我畀人彈鐘下嘛 加上真係禮貌問下 轉個頭唔撚見咗人又唔講聲 唔通喺度9等咩
呢啲我有做 不過可能佢feel到但對我無興
借問絲 你覺得係本身係有心傾落去先last到
定大家話題真係夾呢
想問點樣由齋傾唔約唔換相發展到冇啦啦決定見面?
好多時傾咁耐都唔見唔換相好易進入friendzone筆友狀態
有心我覺得係主因
講緊唔係話有機心嗰啲,而係有心去回覆大家嘅訊息

嗰陣一開初大家嘅目標都唔係搵另一半,而係咁啱大家生活上都各自遇到啲麻煩嘅事,有時啲野同陌生人更易開口講,所以就開始咗傾計

嗰幾個月嚟每次我地是但一邊有煩惱另一邊都會好認真去幫手分析/諗方法解決,就算唔講係唔係情侶嘅發展,佢比我感覺都係可以真係做到朋友嘅人,所以就keep住傾下傾下就幾個月
啱啱上個回覆覆得詳細啲
總括嚟講係對方感受到你嘅真心,都真係有心做朋友

本來真係朋友咁玩,有日佢嚟咗我屋企附近食飯,就話落樓下吹下水,諗返起都好勇無交換過相就直接見

後來見完面開始講多咗自己生活上嘅野,發覺大家嘅喜好都好接近,再傾多咗一段時間就一齊咗嚕
推一推
傾到咁耐都犀利 頂多傾兩三個禮拜都開始無聊
大家玩開盲盒
出到嚟幾靚咁
第一次見就喺bar雞啄唔斷傾到兩三點
new po LM
第一次就變老婆
食咗先唸飛唔飛
好好啦 我玩3個月cmb一個匹配都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞