加拿大車主討論區 (1)

1001 回覆
23 Like 3 Dislike
原來係咁,我揸過Chevy Cruz,個避震有等於冇,Buick Encore尾箱好細
我反而又唔多覺
Malibu, focus, bolt全部都無乜野,係食油少少。
Mustang - eco boost,慢。
Charger, challenger - 入門版都OK,夠力又幾好渣。係過灣硬係差咁d之外整體上都OK。

最可惜係mustang比班仆街整臭晒,其實gt350,500真係幾好。
其實覺得dodge架跑車都幾撚型
Hellcat 去到800 HP

Z06又快同好搶手
買韓國車嘅唔好上當 頭先搵咗三間locksmith 洗咗150蚊先整到一條鎖匙 仲要用咗成個鐘去配條野 搵零件條led尾燈要200蚊先有冇得換燈膽
有冇Vancouver ching 揸緊Subaru ?
想問下你地邊個 dealer 買。聽聞richmond 嗰間係謀人寺.... 好多古惑野 想問下有冇邊間好少少.... 想買架 outback wilderness
請問CX-30 GS上年買幾錢?
有無人揸volks
係咪好易壞
Outback wilderness,依家揸緊cx 5, 想要架大少少同可以輕度off road 去下 trail head。 依家嗰架去D 爛D 嘅路唔係太有信心。
我都係諗訂車
ching 諗住去邊間dealer?
BTW, 唔好去richmond , 有個friend 去嗰度買,俾左錢之後兩個態度..... 新車整花仲想要你硬食,痴9線
有無啲咩車用品要買定擺喺架車度
除咗雪剷之外
有無人分享下
玻璃水
擺咗少少水同energy bar, 加埋拖車繩同呔氣泵
北美都唔需要車既話 真係諗唔到車係邊到係有需要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞