FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
用黎死守
前一集嘅Meta
有班友較4141陣 再開OBs
中場擺哂Kante Vieira呢d自動截波係到
班球員自動幫你塞哂passing lane
大家鬥唔攻 打反擊

之後俾人屌得太勁 而家你開OBS會扣氣扣得好快
今集你set個5122 最尾5分鐘想死守 較到勁narrow再開obs都仲有用
今朝1-4開局 估唔到最後打到13-7
而家咁高價
好普通,唔值咁貴
想問下咩係obs
160k真係唔值
Overload Ball Side
無肥就唔好晒錢做 佢國籍難連
我都係夾Walker加其他英超先勉強夾到
搭單問
offside trap幾時用
我見啲高手都係一失控球個下用
作用係咩
今個禮拜終於要挑戰D2 8w
唔知今季完之前會唔會上到D1
祝福你
你一開offside trap 成條防線會前沖走位一下
你一甩波 對面多數有人走位前沖 時機岩既 對面一比波個下
你條防線沖前左 對面咪offside

btw 其實難用 時機錯就變左成條防線沖出黎放比人跑
上到D1之後就發覺 UT post話語權係E
咪裝越位 條防線會一下標前
後防同中場個空間唔可以太大
你見班後衛逗到好深就要offside trap call番佢地上黎

Offside trap唔係真係用黎set offside trap
但新手唔建議用 開頭未識咩timing用會輸死你
對面邊線控球唔好用會走甩曬人
多數係清完波對家用雙中場左右猜緊,你想條防線迫走中峰唔好比佢塞波入禁區個下用
fifa14巴打
派彩中Alba
學到野 慢慢了解下先
其實都係基本野
求其上youtube睇教學都話你知 點解要用offside trap

打機係唔會真係用到真實踢波嘅offside trap
80+ upgrade
repeat : 100
通常啲人打424set forward run,對面成班人係你條防線面前下下走入去,你feel到對面準備放三角形嗰陣機會大好多,如果唔係平時都係搏一搏
之前好似睇呢到post 有巴打講過有個戰術set防線深度好高
成條防線會企好撚前既自動offside trap戰術企位

但我見佢up完就算 所以唔知真定假
100次80+,EA好風趣
Ea真係戇撚鳩㗎
打得多就上架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞