FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我Dr都棄埋
星期一至四: PO+Fdly
星期五至日: WL

返工時間上嚟R水吹
好似仲開心過真係打
認真 我唔覺可以end game
始終呢隻game係屈速
83 pac而家黎講係算好top
但toty一出 83速就一定比下去
lucio現階段係最勁 但之後開始多怪獸 一定唔係end game 之後仲有咩shapeshifter咩captain 呢d就真係end game
手腳我祝福你
唔該哂巴打
咁左邊用渣哥定correa好
其實UT post吹水都幾正
好玩過隻閪game本身

btw 我都係星期一至三就8w
五至日就WL+PO
我世界級渣,有時仲會輸
開左5包 1 85 1 83 3 dup
我冇野好做,同太渣廢事打dr,打sb打打下出去做其他野奶快一場
我覺得隻閪驚係砌隊開心過真係落場打
都有outside foot同4腳
冇所謂啦
唔該哂不過我懶得搞咁多了,直接課金/買point算
想下ps5可唔可以買point 咩價錢左右
依家啲風氣變得咁友善
到toty嗰日應該會現晒形
依家4萬都已經穩
你email搵佢2次佢就close file了 我自己都係買會員玩Fifa 好彩抽到沙地佬開局 你想玩番建議你都買會員 會送番hero packs果啲
講緊係hero版定wc hero 版
我都砌咗隊fun team出嚟
砌係砌得幾開心但唔知可以忍到幾時唔俾佢激到嘔血
E1真係頂唔撚緊
呢隻game玩賭同抽好玩過踢波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞