FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
拎舊錢出嚟買PS5仲好啦
PC太多外在因素影響
今集唔好買唔好課啦
拎筆錢去steam大把選擇
或者xgp夠你訂閱一年

Xgp 我強列推薦玩p5r
真係純砌好啦
落場打隨時閪硬
屈9你食鉛都得
琴日先打左場癲撚到,一禁跑制就人+波係中鉛,推都推唔到
個場係格仔場黎,睇住佢,拎波後再禁跑,可以個左上時間過左半分鐘連1格都過唔到 就放開個跑制,見到隻人行都仲快過岩岩跑
再禁多次都係跑唔到
果場封7左我跑咁
諗緊賣唔賣沙地佬,但賣左都買唔到咩卡得一球多少少
但佢仲係有人用睇香港pro player 都有幾位用緊
貼埋打wl既陣,一球都upgrade唔到咩
買pt = 倒錢落海
建議搵妙妙課coins直接買人砌隊
今個星期用fun team反而打得好過之前豬sir+hahn玩過9981鳩斬
想要link 咩價錢左右
真 個隊用到我鍾意既球員

除左兩隻Hero
會員一年700幾 當終極版 你買完會員下版fifa 都唔洗買 一樣當最貴個版本
我有個FD都周時開DC比我睇波
唔會掛…
諗起早幾個po個甘道夫
唔該哂
Hitler

BTW 叫左個FD玩PC都有D後悔 我借錢比佢買部PS5佢慢慢還比我仲好
賣沙地佬一律建議快
Bale哥手腳一場借埋俾我ok?
我都係pc受害者
無了 儲錢準備學車
直屌1年會員會送下一版FIFA咩?
年年都係買會員黎拎個折頭,再入GAME禁去訂隻新FIFA
沙地佬真係好少用佢落場,wc govou多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞