FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
咁講多兩句 fifa有個咩進攻策略既玩意

你係較戰術個到L2可以set唔同狀態既陣形企法
基本上所有fifa玩家都要用

因為你排完個陣砌chem 入game轉陣形係唔會影響chem值
所以你排完個442 都要用呢個方法入場轉4222黎改佢地企位
433不如4231
咩人腳先
Diu nei 唔洗訓?
未撚寫完文 又無乜睡意
Kick住爭兩場上唔到E
報警狗勁到
好人好事
上網好少睇到呢類教學 全部都係教點set 戰術
我都係呢幾日睇鬼佬先知係要每個人都要set佢地in game做咩 set完已經覺得差好遠
夠8w
下星期先上
建議睇下Boras
用first own獎品 d untrade做100張個SBC
我自己都鍾意睇boras
我未打 呢兩日要打埋 今個星期好忙
我依家都係D6 放題緊
打完Champion 已經有少少懷疑人生 先開始睇片學野
thx ching
我第一次打champion 打到手心都濕鳩埋先9w
都係打到懷疑人生

不過打得多你就會開始識玩 同埋應對防守 估人下一步做乜去截波呢d
都係打得愈多就睇得愈通
第一次玩fifa,就咁玩普通賽季都玩到灰可以十連敗,係咪趁早del game

人腳我ok嘅
玩4231,4222都順,上到D1
但係433真係搞唔掂
攻不穩守不鋭
最不過我對433有情意結,一路想用
睇黎要放棄
繼續玩拎多d經驗 同埋執好隊人先
最好上youtube睇下d教學片
主要係排到433多數都排到4231
而4231 d企位走位會好過433好多

特別係防守個陣 RW LW你點撚樣回防佢都係中風咁
但你換佢做LMRM 佢就識乖乖地返黎守
最慘係打到懷疑人生咁 但又會想keep住玩
好在忍到手唔課 課左幾次200已經知係無底深淵
規佬係咩
其實課point真係貪方便 例如佢兩點出pack你想即刻抽過下手癮咁

如果有打算比錢強化隊波都係正正經經去買coins啦
antony

上面佢講過 19000改d白卡名黎 自轉似圓規
叫做勁得黎又比較貼地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞