FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
正路都係Hunter

但想知你咩陣 呢兩隻要塞到落CAM
Hunter
SWITCH版次次開完新龍出黎玩完,無新校服就放抵
月中出R,SB春季出
我預佢4月中到會開出黎比人玩 2-3個月夠奴裝
得閒先返黎打玩WL
對上1個星期WL 終於過到45分
冇關係你想買咩先 如果張卡夠meta toty之後一樣升
賓爺好食gameplay 中左鉛就垃圾嚟 呢兩年啲卡都係咁
4231 我而家中間 acm 係rg 迪布尼,左係天使,右係correa, 但rg 迪布尼唔夠力啦,施丹又唔夠錢做
成皮買張銅
頭幾日一定要 全部都勁貴
我記得上年張dias一開波都百幾萬 之後過左陣我記得跌返落好似80-90萬左右
張馬昆仲貴 貴過佢差唔多一倍
其實差唔多 你睇下張wc vvd同lucio一出都百幾二百萬 到時toty應該都唔會平啦
一皮就買到張token
咁諗會唔會好D
做左廿包
得1隻86
幾隻85 (1IF, 1promo)
幾隻84
核彈都係細過1%機率中
唔知佢set到幾低
炒過隻大陸仔隊名叫everyoneisshit
我report反而答我佢冇違反ea terms
唔好玩啦
起碼今集唔好玩
俾ea ban完仲課多兩舊幾水買過隻game

巴打你pc?
冇留包
到時TOTY all in刷upgrade
刷倒就繼續 刷唔倒就再見
SBC 夠快
呢到本身好唔friendly架咩
利申: 最近一兩個po先開始追
會唔會速度唔夠快
用緊 bb馬 搭隻柒頭
又添多少少系列
SBC要點拎
求教路
google幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞