FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
拎晒啲廢金做80+再做呢個應該可以打和
你咁樣理解啦 SM過人比較萬用
你隻人用到個d SM 個時機又岩 基本上你都會過到人

但撚左菇過人就好睇你個人仔本身靈唔靈活
同埋對家如果落腳時機準 可能可以直接拍甩你波
無啦
直接宣告突然死亡
無上訴
如果好肯定自己無做過d乜咪email問多幾次囉

不過打定輸數 EA封人好撚霸道
試過好多次拎唔番
用冇人有433戰術分享
但冇lala 點解會ban

大約200K 可以點執個陣
Base icon 做左2次一隻Yashin 同艾辛 SBC Maldini都有
為左比迪馬3chem 條中場線廢得可憐 求指教
110k做價,岩岩開左得90k
繼續rg mendy算啦
Winter mendy太貴

補番張app版圖
80+ upgrade x5 = 80 81 83 83 84
坦白講 200k黎講呢個陣可以執既空間唔大

但你有yashin maldini無乜理由唔用
不過因為你國籍太多 但唔打hero底下又太多聯賽
同時有意西英 如果200k黎講 最簡單既方法係入隻carvalho同豬蛇
跟住咁樣擺試試先

當然 如果你倉有其他 hero/icon乜乜柒柒 可以貼出黎睇睇再度
btw 你兩隻中場都偏攻擊 幾考你防守手勢
Sorry手殘
本來應該係問係咪好多高手都轉晒新gen 舊gen會易打d
Rg mendy暫時都ok
但係唔知頂到幾耐
建議棄迪馬
你問下謝蛇 今年未玩過舊gen
200k我執隊icon隊比佢咩
頂到佢跌價為止反正本身模組夠做
呢個星期用rg mendy+rg hakimi都仲上到18win
我都係用緊rg mendy,ww mendy個價好硬
我防守真係幾差下 頭先比全rg隊中出左幾球
應該砌返隻Kroos
然後混西意算
有咩icon岩洗再擺返入去
兩隻野都係MM黎 麥阿里士打仲要直頭係攻中數值
見到都覺得辛鳩苦 但係200k真係無乜轉陣空間

或者你睇下其他巴打有冇咩睇法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞