FIFA23 Ultimate Team討厭區 (114) iq博士、吞精、渣哥、綠豆、電視機

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
無得追 唔好截波 一路跟到落底 跟到咁上下 L1 L2寒返住佢 再右菇轉中場 cut佢傳波路線 + r1協防守渣哥
人地爆邊閘位回防一定向龍跑
L2 R2
呢個情況假設係冇拉定隻閘去塞位
我會控中堅向龍門方向跑, 叫閘協防
由佢落底
9成佢會等st 到禁區
係底同佢慢慢攻防戰

如果波到渣哥我先轉theo 去守
由零起步既theo 點都追唔到渣哥
Me2
由一開始就轉中堅包位 再扭隻閘協防

佢突破唔到向龍門 直接封左佢射門 佢要回後出去比中鋒
就可以夾佢甩波
真 想睇
我做法唔埋身 同佢平行跑
佢跑到落底角其實冇用 都係要撞去禁區方向 一係傳返出去
你同佢平排跑啫係喺禁區等佢 除非佢sm好勁入到禁區係咁舞到你失哂位 唔係多數都守到
已經唔記得係邊個post

內容係話一條友過大海賭容易輸
跟住有人問佢幾多個去先唔易輸
佢就話咩一個人會磨爛蓆
啲人覆佢話係佢個人問題咁上下
原來icon pp expire埋想賭都無得賭
我有時都無截,但佢一拎波爆邊、我唔去截即跑後,有時中圈到小禁區都差成2-3個身位佢好多時間做野,近排多咗人用呢招。
今晚又有野賭架啦
實有得再賭
而家個個星期都有嘢賭
黎緊又會再出啦
你估佢唔會出野比你賭黎燒肥咩
個倉有大量普金等TOTY出SBC黎燒
好似1星期出2次
去到賭馬咁密
我PC撚但今集又真係未試過DR / WL排外掛排多過5分鐘先打到一場
等下出Musiala
想問問隻LB Theo Hernández既問題
最近砌左隊野,差隻意甲左閘,成身得220k
見隻普通theo20k~, IF個隻就170k~
見IF既能力值好似每樣都係差1點倒,想請問值唔值得買隻IF? 用落差唔差得遠?
咁撚似我平時
新手一問
沙地狗爆邊cut back難捱
定等女人係日本買藥妝難捱
後者
明明間間差唔多
間間都入去行十幾分鐘
11月一玩返即刻中wc forlan wc okocha ptg bruno
之後個個禮拜打打足dr wl 都勁中風
睇嚟已經揾到必中toty 方程式
In game search
頭幾次係fail
按多幾次
去到咩叫你改變搜尋條件
即係個市未有新卡

到呢步你成功左一半了
狂按三角 圓圈
狂按唔好停

一有卡你就係頭幾個了
In game 快過webapp

我就是成功的例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞