IG shop 討論區 (14)

495 回覆
5 Like 8 Dislike
人格分裂
明顯扮野而家話唔關自己事
見舊帳頭兩個post同一個人追退款
好奇一問點解啲波鞋IG Shop成日都有啲限量版波鞋預訂 Travis Scott AJ1嗰堆聯名系列又有仲要齊碼......賣假鞋?

有冇人喺呢間嘢買過?呢啲咁嘅限量版鞋話訂就訂嘅咩?咁我假設佢地喺Stock X度訂,都有機會買到假鞋,咁佢地點冇風險賺錢?
呃完錢仲唔甩身咩
早前先有人講過5月收到錯貨完全無人理
真係離譜

呃完錢扮唔關自己事情
擺明間鋪佢自己都有份啦
推到多d人知啦
唔見左幾個月,係咪移居左去日本呢
見佢網店相全部响日本既
個icon睇到對波成支導彈咁
係囉 點會唔係佢個個post都係出佢個樣
我想講唔知係咪因為佢新鋪比人係咁留言話佢呃人,佢突然上水覆我dm

「你好~本月會有搬倉清貨活動可用credit😉亦可以留下payme code為你進行退款🥰謝謝」
乜佢跳咗出黎做
舊店收錢的時候就自稱店主

呃完就話自己只係model

識玩
IG廣告見到有間開喺中環
韓國衫人地賣幾百佢賣千四
痴鳩線
有冇人買過Neversprxxg
佢啲live介紹得好詳細
同埋佢哋live code個制度 的確會令人忍唔住睇live同早落單唔想走寶
前後買咗兩次 夾埋都買咗4000幾
但係除咗某兩三個款係真係外面搵唔到覺得幾好之外 其他都好多係live吹大咗
冇想像中咁靚同質地咁好 好普通姐
亦都唔係特別好抵 依家再睇佢哋啲live覺得佢哋措詞太誇張好煩
但係佢哋真係超多人買 live勁多人睇
好似邪教咁
跳咗好耐 之前aang仲喺story話過佢
佢dm你响舊店定新店?
我都發現有三四間呢類賣韓開live有一千幾百人睇,唔live就冇衫賣咁,可能真係用有限既時間先可以留住你買。
但想講韓衫咪又係大陸做,車個牌話韓仔製大把人以為好d,質素咪又係差唔多咁差
我6月-7月都dm左佢幾次
佢一直唔覆
見佢新鋪有幾個人都話佢呃人
佢就上左水
睇佢哋live啲誇張手法 感到好尷尬
個妹一比個大少少既discount code
家姐成日好似扮嬲個妹 扮到已經勁平無錢賺咁
個嘴臉好唔得體
同埋唔係真係好平 有唔少產品第二度賣平幾十

而且其實係live完之後先更新個網站價錢
根本佢比完大discount code轉頭又可以mark up番
佢夠膽咪出左價先做live
每次都話今團係有史以來最滿意嘅一團
同意佢地live啲措辭係幾誇張
但佢地好識包裝 有時聽完真係會有衝動想買
同埋佢地喺live 好似好真性情咁又多互動 吸到好多妹妹支持架
有時都會寧願貴啲但去門市睇咗實物先決定
好過用live code買
平幾十但收貨後唔係嗰回事,嘥咗錢又浪費咗件衫
或者等下 都會有其他shop入同款 定價仲平啲
題外話佢地今年親自去韓國入嗰啲衫好多襯出黎都好師奶,唔係幾識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞