IG shop 討論區 (14)

495 回覆
5 Like 8 Dislike
NEVERSPRING d taste 真心唔掂⋯
雖然係東大門款
佢哋啲款好似去返90年代咁
Agree… 同埋又短又貼邊到著到出街
佢哋d衫多數都係
上身:少露肩top/雪紡blouse
下身:迷你裙/短傘裙
但又唔係平架喎
NS嘅款好似愈來愈單一
同埋個live嘅style都冇轉變五六個鐘live真係唔想咁樣睇勁攰

之前另外睇到一間叫zoom唔知乜
個live仲衰
兩條友互鬧發脾氣
好普通長褲要一千蚊3條
好薄嘅衫要400幾蚊
但都好多人睇咁

而家唔知邊到買衫好
NS好多望落勁似東角啲boutique仔會搵到嘅款
尤其係啲雪紡blouse同半截短裙
佢兩姊妹啲taste真係…百貨應百客
佢地今團有款格仔連身裙好leung
唔係幾鍾意佢地而家個模式係局人要24小時落單先平得嗰少少,前提係佢地定價本身好高
其他同類型有實體舖嘅ig shop做連線都會有幾日比人上去試身先會完優惠
有無人知Mingyi shop條癲褲4.0係咩brand? 好似markup得好貴 成4百蚊
Yes, 應該$150左右
呢間野勁仆街 之前喺佢到買左好多件衫
收到袋野果陣少咗件 問佢先話無貨 退返錢
屌你無貨唔一早退返錢黎 想陰啲陰啲搏人唔記得
fairyism.wardrobe 呢間野好似有人講過?
我見佢賣緊件白色衫話handmade款
明明係周街都有既批發貨
見到有間IG SHOP賣199. 唔知係咪同一條
十間韓網九間淘寶,建議大家多多善用以圖搜尋
torio store唔係ig shop
但都想comment呢間店啲staff
以前好多後生女做 宜家大部分都係大媽黎
唔係歧視大媽 係啲staff宜家好撚西 串77
好似唔想做你生意咁
仲要啲衫竟然無得試
唔多覺有人幫襯都咁多間分店
Chrissie studio 食水食到咁深,好唔好意思話自己賣得太平
其他ig shop d泰裝百幾蚊套已經賺緊錢,佢同一款賣到$300仲講到良心價咁

其他店
諗起佢每年都出伏袋伏9 人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞