IG shop 討論區 (14)

501 回覆
5 Like 8 Dislike
我都係呢間買咗耳環 佢突然之間冇咗個ig 仲諗住一定係比人呃 點知又真係收到貨都算好彩
其實個啲賣鞋IG shop 究竟可以去邊到訂啲全世界都搶既Travis scott 返黎
後者貴成5倍
浦田
佢地成日講到已經賣得好平,但成日見到佢d款喺其他shop平差不多一百,咁其他shop嗰個價都已經有賺,可想而知佢地食水不淺
可唔可以分享下其他shop 係咩shop
有無絲打知係咪真係獨家
事旦一間同個廠要幾十件,個廠就會造
大數據會幫到你通常買開小店
不是好多廠都有出
有無啲咩小店可以介紹下
有冇人知girlswardrobe 係咪執咗
youngxxx 等埋一大批貨一次訂 真心等勁耐
有無人追緊zoom最近d花生?
聽講果兩姊妹逼害行家不特止 仲想搞人物流定點
其實平d既ig shop大部分都係儲夠貨先寄慳返物流錢 閒閒地都等成個月 除非真係平好多 否則我情願貴廿幾蚊快d有新衫著
佢擠牙膏式講又講d唔講d 好想知多d個兩姊妹d衰野佢兩姊妹真係又醜又西 特別豆豉眼個個不論神情定口吻都勁西又無禮貌 開live同影相都開晒filter但都遮唔住佢個醜樣
Moonshine真係平過zoom好多但都真係等太耐
我會係zoom度睇完實物再揾moonshine買
係要等耐啲 好過係live比人燒 買到返黎又唔岩
同埋覺得佢地每次連線啲款都冇咩太大分別 黎黎去去都係奶茶色個啲
係 勁精彩
每隔一排就有花生食
不過本身都勁唔鐘意兩姊妹d態度
同埋佢地真係食水太深
我有個水魚fd好鍾意幫襯zoom基本上每次連線都入錢 佢話佢今年同zoom已經買左4件羊毛大褸 我話香港冬天有幾凍 俾盡一長一短都夠 佢話zoom個d件件都好靚 我一睇咪就係黑白粉杏色+短款羊毛褸件件都差唔多樣 依家仲有埋所謂自家制 真係呃盡班水魚錢 自從我知佢買zoom之後我就推薦左moonshine俾佢 個fd就轉左幫襯moonshine 間唔中同我呻下moonshine d貨等好耐啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞