IG shop 討論區 (14)

501 回覆
5 Like 8 Dislike

成班水魚供到佢成日去旅行一放上淘寶第一個result已經係睇左勁耐都唔明 點解無人踢爆佢佢仲話自己已經賣左衫3年
冇用㗎 十間有九間賣韓裝都係淘寶料 東大門嗰啲根本好難平到百幾蚊件
好多年前買過3媽,好多甩線,件衫拆出嚟勁多塵/線頭,唔會再買 而家開美容院又扮朋友開,咩減肥但店主無咩說服力
咁似賣Red Gel 嗰班人 又係狂推但個身肥到嘔屎
Zooooe maxdy
但佢哋啲款好悶囉 來來去去都係打底背心
白短褲 恤衫 tweed 外套
班死忠點解要買咁多一樣款嘅嘢
所謂自家制就係車個logo 仔上去
我都係最近睇佢 覺得幾次live都係差唔多野
但佢地live油光滿面咁 好驚人
另一個係唔係箍牙? 好似見到堆蛀牙咁款

雖然我睇韓國貨見佢有啲會出番上年野 但都會多款過佢地自家製
佢自己親生做先得人驚,咪又係咁大份
宜家仲有咁多igshop仲扮緊賣日韓貨
深水埗批發價錢兩位數仲可以賣到三位數
求其cap都見到條裙有好幾間igshop都溝貨賣緊。

28歲都扮唔到啦 呃到自己都呃唔到人
以為着條短裙仔就好青春咩
有冇人知佢哋賣衫月入幾多錢 勁多followers
唔明點解佢哋次次做live都800-1000人睇咁
買過一兩次啲料好一般 唔值呢個價
我都係,中過伏後冇左幫襯
我買過一次佢哋嘅獨家款長裙
條裙實物紙咁薄完全著唔到出街
但賣差唔多三百蚊
其實佢兩姐妹幾多歲😂
emm 以佢live人數來講,一個月揾50-100萬走唔甩,甚至更多
同問
佢啲貨係咪淘寶貨嚟
搵到50萬一個月好厲害
我都有買過,質地真係好一般
唔知以為係旺中買既
但睇live明明都唔覺係咁
之前買左Bra top 著左兩次爛左
見佢ig 有d items單款賣1500件,你當佢一件賺60,呢個款都賺9萬

一場live好多款衫,其他款唔賣1500件,一款賣百幾幾百件,條數好大,唔好睇少呢d出名IG shop
唉我都買過一次耳環,又係戴兩次爛左,膠水甩左
估唔到耳環都係咁
佢地今晚開live
我買果對係聖誕款
有個細紅色蝴蝶結加白色波波
諗住聖誕同情人節戴
唔知捱唔到情人節就爛左
勁掃興
其實佢地啲貨點sell都冇用
人地買完一次就唔會想幫襯第二次
好多妹豬幫襯
琴日live仲話最近個次有3000張單 多謝大家咁棒場咁喎
勁喎 發達不是夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞