IG shop 討論區 (14)

496 回覆
5 Like 8 Dislike

又話咩永久結業 隔咗一個月又重出江湖

真係好唔知醜 又話結業賣現貨 而家又厚面皮開團
呢間不嬲都賣淘寶溝貨

一開始一件包郵 陰啲陰啲變兩件先包郵 仲要28/2完優惠
好多人買之前都唔會search lihkg
入完數先知中伏 所有post都唔比留言擺明驚人唱
就算淨係賣現貨呢間野都誠信破產啦
係咪要開個同名ig先警到世
有冇人係ajournal買過? 想聽評價
好彩最後寄咗兩件嚟 另外兩件退咗錢
嗰兩件衫成千銀明明之前話包郵 最後去攞件係到付

又一間g字開頭

睇嚟g字開頭都伏 或者係全部ig shop都咁伏
以後唔幫襯ig shop
有冇人係wear43way買過野?啲嘢真定假?
想問下喺韓國網sonorial買野係咪淨係可以用韓國信用卡
幾鍾意ig shop kedi嘅衫 感覺quality幾好但食水深
請問大家知唔知有冇網站賣類似嘅款
IG shop 韓國貨源(4)
https://lih.kg/2333610

有無人睇過呢間
成日都見到呢條友擺post 睇到都唔想買
Mark得又貴
雖然佢唔靚
但我覺得佢身型係比到肥妹仔做參考 有參考價值既
Respect啲ig shop會搵啲肥啲既女仔做model
睇到真實著上身既效果
Btw無錢買
lm
成套衫襯得唔好睇之如 仲顯肥咗 好趕客
有冇人喺 @thisway_hk 買過野
d 訂單process 勁耐 話7-14工作天
過咗又唔講點解,d 野缺貨又唔講
去到process 話冇貨,叫你轉size但要重新等14工作天
隔咗成個月都未寄, 收貨發現有樣野冇咗,
再問先話到貨先知道冇收到貨,然後話問同事,
隔幾日先覆話日本同事話一直冇番貨
叫退錢,退個幾星期都未退。。。
真係唔會再買佢

自己喺rakuten 買運黎香港都快幾倍,仲要平好多
以後唔會買佢
賣日本化妝品個間?
之前睇過佢啲野都唔係平 盒lunasol eyeshasow平過專櫃10蚊
canmake個啲又係香港都有啦 點解要搵佢買
近排見到好多中古飾物ig shop, 其實點分係真中古定假貨如果係真貨,真係可以賣到$500一對耳環?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞