IG shop 討論區 (14)

495 回覆
5 Like 8 Dislike
有冇人覺得Airyjournal 老細識咗條店員做女朋友
日日貼佢條女出黎好煩 有時story碌到嚇死人

成日女店主前女店主後好煩
搞唔想再買
買咗好多年嘅客人上
vvvinshop條女真係好on9,成日po 私人野落鋪頭個ig度 日能日提佢幾時big day煩到嘔 大佬人地想睇衫唔係睇你日常生活呀 日日借d意係度哂命同埋想講colour con真係好唔襯你帶完好7
有無人知 lingering accessories 係咪淘寶野?
佢可唔可以開返個personal ac
我follow佢唔係想睇佢日常生活
好耐之前已經因為佢成日po私人嘢unfollow咗

係間ig shop 買完野個店主潛撚左水估唔到有出貨story有埋網站都可以走數
想知本身係有兩個店主?而家係拆左夥?
krconnectu 原店主 開咗第二間ig shop 叫tbc.tobecontinu眯眼影相 呢個招牌動作一眼就認得出

600蚊大家點睇
Kikico真係當d客水魚呢件外套間間鋪都有入 得佢賣成4xx live仲要講到好平咁又讚到天上有地下無 點解咁多白痴妹幫襯佢

事隔幾個月 2023年1月聲稱永久停業黑店@glamgirlie.co 又正式復活
一如既往message已讀不回

之前朋友做水魚 又係話件衫到咗會寄貨 跟住過咗好耐都無寄 一日追幾十次都唔覆 story繼續post 廣告繼續落

見佢ig寫到咁 一定又有好多苦主

補上之前話永久停業個ig story

出面有冇同款?
我未搵到
Serco件衫薄到透光咁有人買咩
Abercrombie and Fitch 有類似款
幫襯左幾年比右邊條女搞到想unfol
影相嘟咀嘟到過晒火位,好做作好弱智
有冇人最近係hadnus呢間ig shop買過嘢
問左佢3日都冇覆任何嘢
對鞋等左3個禮拜都冇任何消息

其實覺得佢地啲衫好普通,件上衣直頭會顯肥,賣啲衫團團都差唔多樣咁,點解仲咁多人支持咁
成日扮18歲姊妹花 pose又老土 見到廣告都煩 右邊個果法令紋位好搶fo 點解可以連埋嘴角一齊
有無人中過labuybuy伏?
過咗個幾月問佢幾時有貨,不斷追問先話check下,跟住拖下拖下又無咗影
話refund又拖
勁不負責任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞