IG shop 討論區 (14)

495 回覆
5 Like 8 Dislike
有冇人買過basicool? 7月中買都正正常常有交帶
早幾日直接係佢個新網站買 一路都冇update 但我係買現貨應該好快寄 搵咗佢好幾次都冇覆之後發現佢ig 8月中開始冇update了
超級認同,上次買左佢地勁hard sell既bratop
係咁講好有彈性好好著
買完返去著左一日,爛左啦,邊到有彈性
之後我就冇再買過佢地d衫
同埋對比其他ig shop,佢地食水勁深
我有時睇岩一d款,會再係其他ig shop買
就算質地普通,起碼都用到個合理d既價錢買
我見呢排佢地又準備live
佢哋好興話有隱藏單品,要限時落單
但嗰啲款其實其他ig shop都一直賣緊,仲要平過佢哋
有冇人有買過checkorean質地勁差 一收到係爛見佢仲好似好多人買咁
我買過 件衫又冇爛嘅
不過價錢偏貴
冇買過 但有follow
係咪P到超長腿果間
但佢話唔係p圖
又貴真人又西女人
去旺中一樓韓國衫鋪平$40up
咪再幫襯呢條西女人
真人點西法
但佢點知人地話佢p 有mon po?
我諗佢自己睇相都覺得似p
但又要澄清真係咁長腿
小紅書有人講kru同tbc
有冇人開個post?

呢間之前都係度講過,佢初頭開舖全部都係淘寶貨/淘寶質地差賣出口唔到既外貿貨,包裝成外國貨賣,踢爆佢之後就改曬本身同淘寶一樣既measurement,然後呃到錢之後就開始溝貨賣東大門扮韓國嘢,我諗佢依家都係溝緊淘寶貨所以貨不對辦 love.in.reality 之前喺ig踢爆過就即刻block左我
Crazy 咁垃圾嘅舖頭仲有12.2k人follow
一開見到啲衫褲真係喊出嚟 直頭係衰撚過淘寶 男朋友問係咪參差品嚟
kayce_closet 朋友買過話係大陸貨
IG shop : seekfor***

喺小紅書偷人圖cut走上下
Inlab 話自己香港brand又無鋪,收到先知淘寶野黎掛個牌仔出貨就當自己design

Charmfly store 過咗數之後唔見人,用第二個acc問價就即send幾段message嚟,連單no.都一樣

之前見過有第二個acc嘅開場白都一模一樣,賣咩都係$220,加加埋埋唔知佢呃左幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞