平價sporty cars?

333 回覆
3 Like 68 Dislike
其實有時我哋都唔想,有時真係燈位見到側邊真係趕時間,我都算9數, 真係等佢郁晒車我先慢慢踩電門,呀佢老味一踩佢都係漸漸係我側邊向後消失,咁你想我點,停係度比人呠咩,彈出又話你西,過線踩大力小小好似彈射咁又比人放上網,電又唔值錢咪係咁踩唔客氣囉,所以多人長期高速行駛,油車又驚死油貴長期流下流下慢駛,咁你都諗下人地電車d電好似叉電話咁,洗唔洗就住用呀,揸完番屋企一插聽日又滿電復活,根本大家就不對等,咪造就矛盾
曲線屌teslun
同保險佬講
唔明講sports car關佢地咩事
真係以為一排電芯加兩隻摩打,夠快就係

如果sports car真係講0-100加速
有排都唔輪到mx5啦
自卑

電動車將馬力貶值係事實,但汽車唔只得加速一環
車重高度集中車底中間有助高速巡航,但講轉彎穩定性同減速黎講就係致命傷
咁多人炒車唔係車問題,係班人根本唔識揸車同唔識車
以美國msrp 價來分類
謝謝
輕成噸真係冇得比
Tesla Roadster/ Model 3 Standard Range
車輕啲 可以一戰嘅

不過落track Tesla 冇變速器
加速幾快都好
極速輸到七彩

Model S Plaid 會好啲嘅?
美國市場嘅話就Scion tC同iM、Acura RSX
買舊車驚有排搞
所以點解咁多T車周圍撞,架車除左快,根本好易炒
加速快,過彎慢
正常就落多啲brake收慢過彎再靠大馬力出彎放返甩
點知brake原來係跟唔上, 部車又重到太早俾電會出唔到彎
結果咪就係典型直路狂彎路亡
番去坐電動輪椅啦你
落去排排坐爭定充電位啦你
死傻仔,有自己排咩呀,我都話我叉架車好似叉電話一樣,你仲要揸車去入油,out la ,進步下啦
咁係
油車車主邊有咁多時間慢慢充
仲哂錢入油
又環保 (d電唔知點gen 總之環保 )
仲有自動駕駛幫你揸
遲啲牌都唔使考 (三歲都坐到司機位)
電車真係cheap平進步精選
正呀
電狗:我係m3我要騎住寶馬好嬲好嬲
廢up做咩,我連揸去入油d時間都慳埋,講多無謂,現實出街你咪又係比班tesla玩,我係閘你就閘你cut你就cut你,你可以點,什至你連車都冇,你嬲豬都冇用啊
都係呀 窮撚30萬有百幾/幾百萬房跑超跑享受
果種佃農DNA 味出晒嚟
再比少啲啲BYD啦
最鐘意過急彎爬Teslun頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞