平價sporty cars?

333 回覆
3 Like 68 Dislike
其實本田偈咁襟踩
野馬快? WTF
新2.3 eb 快過coyote 前gt 仲唔快?
真心好好少見人玩美國車為快
慢都叫 sports car
今次個龍門搬得好差喎ching
玩 pony car / muscle car 唔係為快為乜?
Hellcat/ 392 scat pack / zl1 全部500隻馬
V6 / base Model 都300隻馬

知你無知了
真心想了解下點無知

唔好掉低一句走左佢
你都係返去玩電車算啦
你未答我問題喎?

玩pony car / muscle car唔係玩power 唔通玩慳油?定係玩內籠做功?定係玩panel gap 呀?

答唔到就叫人去玩返電車
我屌你老母啦

知你叻
做完功課就早D訓準備聽朝返學啦小朋友
你都係未答我問題

美國車唔玩power 玩乜?

唔撚好拎focus fiesta 出嚟呀,Ford Europe design 㗎

定你想拎陳年cobalt SS / SRT4 出嚟?
Sorry for 搭嗲,不過我都想知。美國肌肉車比我嘅印象就係大cc NA(或者加多個supercharger)然後玩直線加速
exactly 就係 Big block V8 + Drag race
咁係快定慢呀
講緊sports car,又扯咗去唔知邊度
你知架美國車直線加速快啦,so?
但sports car都係冇你份
又搬籠門了
條撚樣真係影衰晒vw
係 我每日都去菜街炸街尻屎下
搬龍門?講緊sports car 你講EV
同埋如果純講鬥快 唔洗開post傾
自己google都得
無知真係好可怕
muscle car 同哈雷撚一樣玩態度
性能唔關事 人地根本唔當2.3係muscle
V6都冇muscle乜鬼
Muscle car真係 v8起跳
而家重要一定要有supercharger
乜撚野玩態度
渣mustang 既人最中意係咩呀?離場既時候地板油自炒/炒親人

2.3 EB 已經屌打 coyote 前既 mustang GT

美國大把車都 v8 唔洗一定買野驢
咁講大家都係紙上談兵講完都係冇春用
北美邊度大把車v8
來來去去咪又係ford dodge Chevrolet
咪又係mustang challenger/charger Camaro/corvette
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞