平價sporty cars?

333 回覆
3 Like 68 Dislike
炒係人既技術
唔係車既問題
你搞笑呀, model 3最廢個架SR都200幾匹 ,條街大部份LR 都300匹, 我揸個架performance 450匹, 你樓上個d 垃圾車我停低幾秒先開車都要佢哋食塵啦,現實我都見d SR 好似斯路仔咁係咁係街玩9 d油車,你仲好意思講
洗乜理佢哋,死唔化,現實咪又係比人閘,比人超之後上網嬲豬下,可以點
冇乜所謂啦
人地話sporty 姐
又唔係sport
傻得過將Model 3講成M3?
你會唔會用fax機個名稱呼智能手機同平板電腦黎打飛機?廢老再廢都唔會咁啦
MX5 GR86 呢d叫平價? 無撚玩啦
佢話86, 冇話GR
二手GT86同MX5的確係平價
咁一定係法拉雀
平價又sporty
MX5 起碼要25萬up入場費 新車買緊56萬
而家NB NC唔係MX5咩
講緊ND
Megane rs280
樓豬好似冇講要ND
又好似係
您講緊teslun? 比夠您1000匹都係叉電 汽車係入油架 樓上您講既垃圾車 您味戒奶已經係條街行緊啦 垃圾?您就垃圾
咁撚多電柒衝入黎刷存在
係換電車都唔換 Tesla啦
廢事後座屋企人坐到脊椎痛
玩車唔係一味追求大馬力同快, 人車合一嗰種玩樂感, 電車真係比唔到

但無可否認Model 3/Y做腳車一流, 車價唔貴, 叉電又平過入油, instant torque無得頂, cheap cheap地撞咗都唔肉赤, 睇吓咁多人特登買嚟撞就知, 就係要俾大家睇, 炒車同cup4嘅速度, 油車拍馬都追唔上, 食晒塵
你又搞笑咩,我日日都見到有油車炒,炒車指數呢,T車仲未追到班油車,又話人自動駕駛炒,你人手駕駛咪炒得仲勁,大把傻西7人車冇馬力又要炒個班你唔講? 小兒麻脾? 搞笑呀, 林寶都炒啦,都好明顯係司機問題,你唔去話架林寶?
我都想講呢架
唔算好貴
但好跑得
最撚憎佢對西燈
射到眼都盲
又成日踩線
又鍾意高速近距離爬頭
你話係司機問題
咁我都好想知點解呢架車專係啲閪司機嚟
咁我諗你未揸過tesla,
正常人一坐落去輕輕一踩個電門0秒出晒100%扭力比你多數人都會上頭,正常人都變西人,都要講聲唔好意思,
你估油車咩hehe hur hur波都未轉到架車又唔L郁,又話要上到幾多轉先比扭力你....算啦,人哋架電車走左9年,人地冇波箱一踩就100%明冇,試車你咪知點解咁多西人
咁就真係仆街喇
佢樣樣都要快男人最棹忌, 我地食下塵又有乜所謂

btw樓豬想知mx5嘅話, 可以睇龍sir佢地條片
邊個唔鐘意快
但我更加緊張我自己同乘客安全
你要快要爽自己死埋一邊玩飽佢啦

Rev 條mx5 片真心正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞