[PolyU] 紅磚大學討論區 (73) - 冇人開我開

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
請問各位知唔知FYP 嘅supervisor 係點分配?好驚撞到killer 😢😢
基本上prof唔會kill人啦 除非你唔交嘅啫 多數worst case係summer叫你補貨
我個dep係叫你填form 跟你自己priority填咗幾個名先
之後跟gpa優先派 同時啲prof都會揀
有冇巴打上過BME 有個professor 叫 Lai Puxiang嘅堂?佢係咪killer, 好驚炒
正常過到turnitin同睇落正正常常應該唔會肥掛
攞A嘅同學
想問有冇ching 有攞Fung scholarship
幾時會派尾數
想問吓poly攞d range係總coursework幾多%?唔想fail 要retake
有冇cee ching推介吓fyp做transport/traffic topic搵邊個好
你當40到啦,交齊assignment/project/lab report都唔止40啦
Reg左bme大陸professor好驚爛grade如果fail但佢係elective, 使唔使都要retake?定唔使都得?
咁誇張架,我仲諗住明年year2報minor in mathematics添。
有冇人知聽日咩事
咩事
Lacrosse interU
好似幾正咁
想報呢科嘅erew版,希望內容同分數同crcw版一樣咁正
lm
有冇人開新po
好詳細 辛苦哂
Bme 嘅course真係好伏,班上面9成NDS, professor又要求高
diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞