[PolyU] 紅磚大學討論區 (73) - 冇人開我開

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
有冇人知MASTER派offer可唔可以申請遲啲先比學費
佢要我3月1交,實在太急。
有冇人讀過CC1M38P 伏唔伏?
Sem3 想reg
有冇人想一齊讀car
car B/C erew/crcw
有冇人讀過 APSS1CN33 History of Hong Kong?
見到workload 算輕鬆,係唔知grade 靚唔靚
有咩心水
有冇year 1 design嘅人
今年non ju想問野
嘩 屌
數數吓原來就畢業
係就黎畢唔到業
APSS1C33 HISTORY OF HONG KONG?
不過唔知係咪靚CAR黎
想問下HTM1BN03P Tourism: China and the World
workload大唔大 同埋 grade如何
上年Sem 2 讀,淨係做一份Field Trip Report + Final
Field Trip Report 全部都係打卡即走跟住抄網上料
Final 0溫 Open Book
A-
靚到傻
有冇car A N M 暑sem 推薦
想問ELC 2011 係未通常都出靚grade?
讀緊master,爭兩科畢業
暫時cGPA係3.4左右
知唔知distinction要幾多GPA?
如果爭得多,打算呢兩科heahea地過左佢算
workload無咁大 d assignment無咁多奇怪野only
靚龜要睇邊個教
岩岩交完Asm 1, 好似好hea, 大家都有哂source
想問下 FH2CN06N WOMEN AND THEIR EVERYDAY LIFE IN IMPERIAL CHINA
伏唔伏?上網搵咗勁耐都冇人講
個course咁似潮文 中文係咪叫 古代中國女人每天生活點過
想問下year 4唔記得上Healthy Lifestyle Component 4 可以點
玩lacrosse
想問問畢業之後係咪就登入唔到estudent 睇資料
係,已經入唔到estudent
唔好讀 俾狗讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞