[PolyU] 紅磚大學討論區 (73) - 冇人開我開

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
乜EIE exclusive 有呢啲野?
COMP department 垃圾都眾所週知架啦
但你攞應該講下點解target software developers學生要揀EIE而唔揀COMP出黎喎。除非你想同我講COMP冇hardware lab係問題大佬你地”information engineering ” 緊係多啲果方面嘅hardware架
project比較闊
tech course 質素較佳
真tech degree
eie堆野好難唔識寫code都grad到
堆lecturer so far無咁西
https://youtu.be/j9GmXx-trtc?t=30

你見唔見到下面有部switch+ server?
你係comp度睇下平時會唔會俾你掂?
你上咁耐, visiting lecturer佢地請咩人返來講下talk?
無,我都只係想表達下我對polyu comp呢一科野有夠廢嘅意見
如果想讀poly, 有得選, 可以轉eie個堆, 或者轉 city, 比較好
有無人知elc vickie好唔好
咩科先?
就乜春
打錯字
Blackboard又爆?
有冇人知ic啲cnc機收幾錢
要錢嘅咩
早兩日碌碌下個page 見到好似要收錢
個staff 叫我聽朝7點9去排 佢話今日8點已經排到體育館
係咪可以用chatgpa 交功課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞