[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
Twice 黎香港果次music bank好正
Making Video連Rio都忍唔住跳hype boy
呢啲歌的編舞紅到

We Niziu TV3 Riku喺讀賣幫mayuka影相
叫到好似恐龍咁笑死
前半集少少deep talk, 幾好睇
喺後半集講拍mvp少少悶
想問niziu係咪自由進出sony music
咁咪成日見到yoasobi aimer uru LiSA等名人
佢地有咩需要成日出入sony。
跟前輩們一齊賣Sony耳機
我覺得拍呢條片係拍限量版隻paradise封面果日黎,同埋呢首歌應該有MV,會比較日式冒險風
哭能左
頂!身邊無人有我咁毒鐘意NIZIU,到時真係香港開演唱會搵咩人同我去睇?
呢個post好多爸打陪你
有無絲?
師兄粉重女
兩個唔打機的大姐姐做呢集的嘉賓
之後問佢地平時會做咩

Mako始終都係不可或缺的隊長
今集官方中文翻譯10/5 分,睇到頭痛..... ><
MAKO都唔係樣樣順利,困係錄音室無得休息不斷重錄又重錄音(可能來來去去都係重覆唱果一兩句),足足三個多小時............
日本好似解除左唔比鳩叫既規則,今後直播會精彩好多!

越黎越得
日本妹子竟然越大越靚
可以嗌的演唱會一定好氣氛超多
今年演唱會一定要再去

Btw USJ抽選唔中世界末日了
水貨商?
日本宣布5月8日下調新冠防疫級別至第5類‎ 與流感同級
https://www.hk01.com/article/861136

5月8號先開始?
睇日kol唔係咁講?咁遲?
係咪鳩叫先放行?
我都想知日本有無政府機構的聲明有講
但聽日jyp concert的飯拍片可能就會知
新一集Niziu League好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞