[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
反而講跳舞,我呢期比較鐘意彩花,主要身材優勢、加上留意佢速度動作真係快、又無甩漏
彩花同麻由佳都係不斷默默耕耘的人
成個nizi project好記得mako mayuka ayaka
俾jyp話過係導師對其態度好高評價的人之一

佢地兩個要追番人地幾年的進度
每次諗起都令我反思點解自己唔努力
千里馬遇不到伯樂,但強大的伯樂也能將草根馬變為千里馬......
但但強大的伯樂永遠都係看到遇不到!
哈哈 有道理
第四集 最後果個VR Game好似好好玩
Mako不斷𣈴住mayuka chok分
仲以為反cup到
久妹不斷托住個眼罩…
1對1都有位避下,見3對3唔知點判輸贏
https://youtu.be/fIk_Qlio2TI
終於可以拍到呢類談話主題,對對話內容幾充實下,唔再係空洞無內容互帶高帽對話,大大進步
一陣睇,好期待
我估因為有riku, 佢好肯放膽去爆料
但節目組好明顯想點到為止
一講到話rima rio成日都緊張就cut話題

下pair最期待係riku mayuka
一黎因為又係有riku所以又有料爆
二黎想聽佢地之間有咩誤會

呢半年都幾明顯大阪line
由mayuka Riku變咗miihi riku
而Mayuka就同ayaka更加親密

感覺上riku係一個好成熟的人
所以會同思想成熟同聰明的人更加親密
Riku係"最知"withu同一般觀眾有咩好奇,有機會都會滿足佢地,認同你講既野
下pair唔係MIIHI VS RIMA咩?佢呢輯野一串二做兩集?即係會有幾多集做?

PS:麻由話時話個性都幾洩氣,可能真係幾唔適合做藝人?
經常訪問話題岩岩開始炒熱,轉到佢手表演,佢就會講BYEBYE.....
近期表現更加沉寂...但間中興致黎又會爆下金句.....
有時真係可能上一代影晌?RIKU老豆老母鳩估可能都係江湖中人背景黎,見過世面,會教唔少成人進修班既野比佢,所以RIKU一開始其實都好世界女下!
反觀麻由老母就正宗昭和年代既阿媽黎,老豆連鏡都未有出過....
呢輯會做好多集
所以會有好多pair

Mayu性格係偏向鍾意獨自生活
即係好鍾意自己一個人的時間
(我同佢性格好似所以好理解佢)
佢喺訪問果時會odd咗都係經驗所致
因為由細到大都唔係好熱衷團體活動
但睇得出佢有努力去改善
無記錯mama定kcon都有主動去講一大段

Mayu屋企人似係唔支持個女做明星
(但宜家出咗名應該係真心支持我估)
想去報多一班跳舞班都要番part time去學
連Nizi project決賽之前都唔願出鏡
但mayu家境都唔差似係單棟式住宅
Mayu話喺二樓自己間房去練舞

Btw, Nizi final讀稿果個唔係佢阿媽黎
mayu阿媽喺其他地方出過鏡?
又去抽下先
Nizi final臨尾個個家長出黎打氣錄影、帶眼鏡果個唔係佢老母?
封信係佢阿媽寫
但出鏡果個唔係佢屋企人黎

呢到寫住係佢老母黎喎?個樣都好似.....
咁就羅生門了
但我都係信nizi story張圖
始終由mayu親自講出黎
同埋得果兩三句
如果真係mayu父母
唔會誇張到咁都要寫定稿
我覺得
所以我咪話佢老母係昭和年代女人黎囉,有d人真係唔習慣面對鏡頭(或唔想),但製作組要交功課,無理由個個選手都有家人支持出鏡,得麻由出個錄音就算咩.....你估好似mako家長咁大大力支持咩
今年出三張專輯?
1到.....4Q23...Q係咩意思?月份?
你又有道理
只係睇節目果時已經覺得奇怪
讀兩句要寫定稿

無記錯係表妹 同親家姐?
Nizi story話仲有一個細路
喺佢屋企練舞果時成日叫mayu唔好嘈
韓文睇唔明
Q=Quarter=每季
我估
3月Paradise Single
4-6月 韓專
7-9月巡唱
10-12月Color theme song?
聞說第四季會黎個JYPNATION巡演
嘩屌 好吸引
唔知會唔會有香港站
但應該同bp差唔多價
我諗大陸應該一定有(YT有簡中字幕唔係免費的)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞