[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
麻由基本法本係無害物黎,有咩人會唔Fd
Nina可能母語問題經常“串到人’,到依家可能好好多(開完演唱會)之前連訪問、綜藝唔多唔少同睇到D火藥味
始終西方人文化同傳統日本人有好大差異
果時上節目咪扮開槍bang Nina無反應
結果去到巨蛋演唱會都拎出黎笑Nina
FC限定件Hoodie仲貴過演唱會
momoka捱唔到去final,前一round淘汰咗。
呢個文化差異幾有笑點。
吃蕉蕉
又影得Rio幾靚
下一集To NiziU我估係Ayaka Maya
最後一集Mayuka Riku<<好期待呢集
仲以為係一串二咁樣拍落去...(不過一定有一個會係,因為9女單數原因?)
其實最想睇 Riku vs Nina,因為想睇 Riku 點樣數爆Nina d野....
Riku佔咗miihi同mayu
要輪3次先再有riku
twice係咪都做過一樣咁既野?果時拍左幾多論?
最悶我諗係AYAKA vs ??? (AYAKA綜藝感同講野真係),唔怪得琴日直播專登推佢一個出黎練習!
又抽水 我希望無限拍
我都唔知 我都係第一次跟明星追到咁貼
但最近Twice都好似超多綜藝
粒半鐘自製中字
睇落似係GOOGLE機翻出時間軸,然後大約人手執過下.........中後半都.............
不過有人翻譯已經係好事黎
你竟然會睇哂 仲話ayaka悶
口裡說不 身體卻很誠實
食住個面一路玩電話一路望住個MON黎睇......
AYAKA係講野悶悶地,但悶都可以係一種行為藝術黎
Rio Happy Birthday~~~
RIO 花桥 梨绪,越黎越好J

《日本調查》2023韓國女偶像投票排名

《日本調查》2023韓國女偶像投票排名

點解會喺韓國女偶像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞