[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
公開招募觀眾拍片跳CLAP CLAP,會唔會有D求其過頭?(畫面唔同步,有D仲要係跳緊MYH)
一陣邊到有CDTV睇?
十點九有CDTV....十二點有WENIZIUTV

我見到兩個主舞同兩個天鵝一齊
身為子瑜推既光妹同子瑜企埋一齊。
omg
彩英原來同麻田拍埋都幾似姐妹?
定延係咪唯一一個唔使控制食野既成員黎?
傳聞係之前做手術後既藥物副作用,又有說係前排心理病影響身體。呢期已經減咗啲。
不過佢都幾好野,畫面咁礙眼,都可以無視撐落去,最重要係團隊都撐佢!
https://youtu.be/coI0OIgZwUY

下年會唔會全日旦連武道館都開演唱會?
發現RIKU 係咪除左牙COOL了?
近來越黎越靚女,岩岩出道果時都一般般,覺得佢幾嘈下,依家覺得佢做女朋友一流

其實就算黑髮我都ok,不過要西化、國際飯,無計
場細一定拉近距離,不過上年都係試金石,估唔到咁好反應,估計今年會好睇精彩好多,同埋會推推新男團做實戰舞台(幸福過niziu)
同埋佢都唔單係唱歌突出,綜藝感,係九人之中最醒第一位,其次係Rio…
老實講九個人最嚴重走樣跌w既,我覺得係真子,唔知係化妝影晌大定年齡大變樣關係,越黎越醜越古怪,頭眉越修越高越幼,搞到成個日本古人咁,由係係d小動作,初出道都無呢d行為,係近呢年越黎越多縮膊、檸頭.....成隻馬騮咁,真係唔知搞乜?個咀唇又發黑,好多相都完全唔避忌...咁大既團隊都無人提點下?飲下中藥都識掛?
光妹追星成功到同個推一齊跳cover dance。
https://www.instagram.com/reel/Cm6CsjfDShd/?igshid=NDk5N2NlZjQ=
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞