[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
MV View唔經唔覺過咗Blue Moon
準備邁向一千萬
係丁噹效應定點
今次成績勁好
下個專輯先入實體
(抵食夾大件!)
你阿爸阿媽甚至你阿麻阿爺識叮噹多d?定niziu多d?
估唔到mv無叮噹都咁多人睇
就係見叮噹變晒囡囡先新奇又有趣
今晚Music Station
hk幾點?
勁!平左師姐數目
7點開始 但應該8點開始先到
29號先到日本集運倉
4月頭先到香港
都係趕唔切
朝日官方都要黎個niziu ver 推推
可見咱們的niziu大個女之後,人人都喜愛她!

https://youtu.be/GOkz_iZNlw4
呢次真係又越黎越多人鍾意NiziU

宜家適合可愛風
再成熟啲就可以轉韓國girl crush風
睇佢呢場
【NiziU 最后一次登场新旧2曲送别※"清爽"早晨节目(3月9日)直播】 https://www.bilibili.com/video/BV1GT411a76F/?share_source=copy_web&vd_source=0f6de8e90be51dbc075dbf67e4fb0273
已經感覺越黎越大個女....
唔多想佢過度韓國girl crush風......最怕好似倒模一樣(未有知名度前唔計)
最想可以小隊形式出歌,就算抄少少肥秋果套營運模式都可以,多同唔同媒介合作(有SONY唔使驚)就加乘勁勁勁!
呢條片真係好感動
令到節目組翻生
臨走再回歸去送別

始終韓國果邊走girl crush先紅到
去韓國出道應該都在所難免
因為女性市場>>>>男性
年尾番到日本再走可愛/日系風又得
啲views好明顯唔係刷出黎
一個晏就又多咗五十萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞