[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
https://youtu.be/pPNB5ijxEU0

準備韓專!!
新CM 正

Kcon之前會唔會出多首快歌
最近兩首都係日系慢歌
kcon表演多數都係節奏快的kpop
幾時韓國出道 四月好似好多人
可能5月
5月淨係日本都兩場表演,會唔會4月黎個快閃出道?
睇Miihi行李量 應該都5月先番去
所以4月都大機 不然就6月
一完表演又番韓國
四月唔再出道真係唔使再出,之後淨係自己公司都幾個地方既新團浦頭,又要同罪大交代、又想刷好成績唔會拖累日本人氣下滑......又唔識乘住多啦個勢之前做定功夫,唔知佢想點
最好笑接麥當勞廣告只係陪襯角色,真正出電視出形象代言既就另一隊女團,真係莫明奇妙
我都想四月出道
但……仲有三日就四月….
其實好期望同緊張出道日
韓國果邊的反應
無計 news jeans太強勢
好彩有amazonmusic補底
老麥用news jeans都莫明奇妙啦,搵個日本人都無既女團拍,人氣真係唔覺有(日本),完全係背後HYBE ...R廣告返黎手段高超(價錢一定唔高),睇番歷史,呢隊女22年出道就不斷有廣告拍,仲要係大牌子黎,你唔講我都無CHECK都唔識佢地!
本身係IVE最紅 因為歌源好勁
但New jeans年齡輕同有獨特性
所以呢半年蓋過咗IVE
四月JYP新女團A2K出道
加上要一個月宣傳
所以應該都9成六月出
只希望唔係將所有歌轉韓文版
6月ITZY Comeback
係日定韓?定美
A2K係美國女團
4月係開始播audition program
有排都未出道
咪嬲住先,niziu參與嗰個係日本老麥既campaign,newjeans嗰個係同韓國老麥出聯乘產品。本來自己地頭自己做,只不過韓國女團多外國人留意同談論啫。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞