[WithU] NiziU 討論區 (10) 2023年 WithU 繼續愛 NiziU !

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
唔知佢份租約到幾時。儲幾年錢直接起過幢好啦。
可能計過數,租好過自置,同埋係咪唔想一下風頭太勁,Johnny 事務所D藝人都開始面黑(睇紅白就知)
(綜合近期睇日音番凡係介紹Niziu消息同出場等…經Johnny藝人把口都滿滿醋意…櫻井翔?事實Johnny近年都谷唔起新星、比韓流韓團搞到只靠舊名氣藝人頂住…(以上純9up無責任個人結論)
水田山葵「多拉春夢配音員」都係NIZIU粉
https://twitter.com/niziuMakomako/status/1610992688291282947/photo/1
玩醜化韓女團扮鬼扮馬唔識點樣笑既綜藝就特別精神##ln
有無發現現場製作人員黑衫既人數,起碼二十到三十個…真係使唔使咁多人?
呢個場係咪就係we niziu tv東京篇,機動遊戲果個場?
抵買?3月8號有"Paradise"單專出,裡面有2022 "Light it Up(唔知係咪全部定精華)
我覺得係超趕情況之下開始制作同打算出呢隻碟(睇封面以為唔知邊場音番SHOW服裝?)
相信一定係BM單專公布之後既事黎,如果唔係一定用黎放埋入BM到去谷
恭喜!已經分唔出邊個係麻由同未光
副歌同開始果段可以完全係兩首風格唔同既歌黎?(不過近年D歌都係咁古怪隨意變調唔使理突唔突愕....)
獨立作品我會比6.5/10
多啦加乘會比8/10
(點都好聽過星野源果D.....)

話時話,久妹個頭就係為呢隻單專染?
意想不到既人選唱開頭果幾句…(Rima?去左邊)

https://youtu.be/peubQ2N1pis
kpop飯講咗幾個月,希望stray kids作歌畀nmixx救下師妹,結果係作畀niziu先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞