洛克人EXE合集討論(2) 2023年4月14發售!!!

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
無switch特別機
移植唔會有機啦
已預購 日eShop
但好似未扣錢
諗緊由1開始玩到6 慢慢睇哂全套劇情先好
定係直接爆咗6玩對戰先 得閒再番兜好
早知訂 Steam 版好過
自己唔玩對戰
If players played through the first two and only chose one title out of each pairing, that’s still a minimum time requirement of 126 hours, whereas to play through them all just for fun is a total of 218 hours.

真係要慢慢玩
巴打們買NS版定STEAM版?
我預想緊 Steam 版 將GBA game 放大到正常電腦Mon 既畫面係點
會唔會好似以前GBA 模擬器咁 起曬格
之前Zero合集佢有個功能係將邊緣整smooth, 不過可以唔開
但我覺得反而一粒粒Pixel銳利d睇落舒服少少
有番Amazon 特典,即刻落番order
點解外國仲未偷跑嘅
平啲外國啲 Switch Game 好似好早就偷跑咗
想知到時佢係1-4集連住玩, 定係好似以前咁分開黎玩
有end game content應該唔會連住掛
仲有一個禮拜
好耐
希望 12 / 13 號有偷跑
我想聽日就有,趁假期玩盡佢
佢日Eshop 寫住預約合集 5990
其實係咪 4月14 號之後買都會係 5990
好多Game 預唔預約個價都一樣
得罪講句今時今日Pre order game = on9
除非貪佢d特典

呢隻玩過唔計好唔好玩

出到黎有bugs就煩
實體 Pre order 真係有風險
可能又遲又貴

但係下載版 你預左個日玩 唔睇review 既話 應該無咩問題
P.S. 咁當然係呢隻大家都玩過 無乜風險先咁講
竟然冇科魯迪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞