洛克人EXE合集討論(2) 2023年4月14發售!!!

1001 回覆
38 Like 2 Dislike
邊度仲有得訂特典又肯收正價消費卷
X果套好似hk switch e shop冇
呢類game capcom啲香港行貨大部分都係跟美版畀美版code
所以要美國eshop
太遲先發現,已經無曬Good set同game+foods set訂了
foods goods
switch新手表示係邊到訂特典都未知
係咪唔會係市面買到
劉明 係咪switch買
我記得得日版先會有特典 同埋啲特典係乜係睇你喺邊間舖頭買 你可以睇返日文官網 至於香港市面有冇得賣 官方途徑就冇 水貨就一定有 但係一定貴好多。 至於嗰個有玻璃杯嘅嗰個set 而家e-capcom官網已經冇貨 逼住一定要食現貨。
switch 買實體係咪有一帶有晒10個version 定係一定分vol 1 2 要換帶先玩到晒10個version
我都想知
想買實體 但係如果要分帶就可能數位算
本來都諗過訂套杯,不過又無謂買嘢返嚟擺,結果都係冇訂到
※本商品為遊戲卡中收錄《Rockman EXE 合集1》及《Rockman EXE 合集2》在內的商品組合。
而家諗諗吓又有啲後悔
早知訂咗返嚟先唔要先放返出去
就咁睇佢宮網寫就好似Switch係包晒1+2,ps4版就淨係得1,steam版就淨係2
利申唔知有冇睇錯
至少我未見過平時啲原裝 Switch 卡帶盒,一盒會有多過一張卡,所以應該一張卡裝晒 10 隻
GBA game 用得幾多位
而家預訂 PS4 同 Steam 版都係 1+2,到正式發售至可以單買 1 或者 2,但係好明顯拆開就唔抵買
會唔會出特別版機 未換oled版 諗住換Zelda個部 如果有洛克人就想買洛克人版
尋日exe漫畫家出左個短篇長大篇講廿年後故事
有熱斗個仔出場
大陸已經有漢化
原來已經出咗
我冇細睇 以為遲啲先出
洛克人exe 應該未到zelda level
有無link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞