[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
立下個分
哇 好彩返工無睇
今日返工仲慘過睇大腸
公司的聖誕禮物
加埋d雞
成日話ayton 有big man 優勢
佢唔比人m板 已經係奇蹟
眼怨,真係唔可以對佢有咩期望,見到佢場下仲有講有笑就火
太陽撞下就贏到

Monty Williams said the Suns "have gotta get back to chasing something," and that teams know they can come in here and be physical against this team
而家勁撚尷尬,都無乜咩嘢好換

夠膽出呢個post真係痴撚線
twitter畀人屌到仆街
D人話JJ對黑毛叫價好高
真係以為上年既狀況咩
換到岩用既後備都夠啦
一陣連串燒賣都換唔到 傾buyout就好笑
換咗老闆,覺得佢都未必留得低
係就好 唔好磨滅哂大家對佢嘅情感
唔好浪費Booker ,上年一手好牌都搞成咁
Monty都仲可以睇下
JJ真係快撚d躝
除左波自己話要黎
E條仆街做過d咩
Monty上年已經比左機會
都係一年比一年失望
要更進一步就會換嫁啦
Suns勁幽默
其實Bill Simmons傳過中過我地owner
仲話過留意Sam presti
好似有可能jj president
佢GM咁
雖然唔多覺佢會想走okc
我睇話好似想直接收James Jones皮咁
希望係真
依家最多比埋依兩個月佢
之前我當未confirm新腦細
唔敢郁太多野
如果跟住都係咩都無希望佢即刻死
最希望新老細買返支G League球隊
之前吹到新球場科技配套好勁, 但陣中一個潛力j下都無
班後備全部都係d三四線無對抗性既所謂即戰力真係好唔開胃

monty遲早操傷班主力, 成日大比數領先或者落後人地出晒大後備都仲出緊班正選
唔叫timeout同唔屌雞又係好差
不過咁既又陣容真係無咩變化可以做
傳聞速龍除左barnes全部可賣
collins又只係值green + ntilikina + wood的話
其實太陽可以嘗試下出ayton + 黑毛 + saric + cam j +picks換晒2個返來
之後仲有craig呢d資產可以做籌碼
你講緊邊2個
Siakam
呢隊波就咁睇,只可以圍繞書人大橋斬掉重練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞