[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
之前有諗過點解大橋份約仲低過狀陽
雖然清楚狀陽上限高過大橋
但大橋今年努力程度一定大過狀陽
利申當年都係睇到大橋打法即刻當佢係偶像
波啲牛角位mid range無哂
奶共占話走 大腸有冇得諗
交易價值唔會低啦
過2年cap space大升
佢呢份約長遠睇係抵的
人地教練團隊有信心用到佢

係我腸on99姐 成個教練團隊呢2年都冇幫到球員成長
Mikal嚴格上黎講呢年都係冇咩進步
戰術設計又幫唔到班球員打得舒服D
唯一亮點咪Booker 因為比哂佢單打嘛
成日針咩Ayton細節做唔好
球員發展教練 錄像統籌員果D都有責任啦
成個團隊都出緊問題係令到隊波停哂嫁啦
Myles Turner跟波叔係可以食餅食到十幾分既
不過佢進攻手段都係得少少3分同pnr
係占基利盡量進攻最大化左佢 先呃到人佢好似好勁咁
但搵佢同Ayton黎比其實係哂氣
Ayton進攻手段係好多
佢得一個問題就係太soft姐
再補充
Turner係唔打post move
上面講過佢只係打pick roll入去/pop出去射3分
姐係咩搶位拎波係完全唔關佢事
上面咁都搵佢黎比較都幾搞笑
成日話要球權 go big 得把口
依家大把機會 又交唔到功課
唔洗你場場贏 但至少要比人睇到你想贏
條Hihi 場場第一節開始就開始發夢
唔卡位 走失人 牛油手 輸廿分坐bench 都可以笑笑口
學似Reddit d人話齋 完全遺傳左Bahamas 人hakuna matata 性格
再係咁 遲早學似白邊俾人踢出nba
又輸一場
呢d你可以鬧 如果你舒服d
但鬧完都唔該認清事實
就係管理層同教練先係最大問題
講緊依家成隊波面對嘅問題啊
你係咁同我講個别球員把撚
係咪覺得就咁換咗佢 就解決到問題
明明成個管理層 教練團隊都出哂事
不嬲管理層都有問題 monty 個腦裝屎唔講啦 人所共知
簽人差到PK 近幾年得CP3 同 jae crowder 個deal 有水準
明明太陽最缺4號位 一直都唔簽 搞到輸板輸傻
後備除左Craig Lee payne 其他全部3線球員
依家頭幾名個d後備全部都又高又控得波又射得
反觀大腸依家真係落得波既得番dbook一個
撞正cp3退化dbook一傷就成隊gg 再輸情願tank 到盡抽波仔算
ayton 個個都屌 唔只lihkg reddit 都睇佢唔順眼好耐
又hea 又soft 收頂薪但係串聯唔到頂波
fans 永遠都係睇球員表現先 抵佢比人屌到上天花板
ayton+picks換AD
再靠太陽神醫醫好佢
Lost-vorp due to injured players

1PHO 3.248
2GSW 2.448
3PHI 2.250
4WAS 2.101
5CLE 1.940

屌你真係痴撚線
Booker紀錄被破
10.8M以上既trade都要Sarver approve先可以deal
分分鐘條撚樣臨走仲想拖尻住
等睇米嘈屠太陽 Jarrett Allen 完爆內線
same old shit 又想俾人反cup
又cup
咪嘈又carry反cup
Shamet 攻又冇守又守唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞