[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
依家唔洗諗Trade
有傳Sarver一日未放盤 都會reject哂一切操作
呢條真係仆街黎 都叫做左咁多年老闆
咁樣害隊波 真係想佢快D中風死
真人想知點解Monty係都要放Shamet做正選
見佢key波真心想死
每帶1下波都就甩咁剩
咁點解唔俾妹夫做正選
都有少少key但三分仲準
橋哥又and one
大麻頓怒摘12分3reb
feel到橋唔想傳波俾大麻頓
完全守唔到Ja
唯一守到嘅橋畀人screen一下就只能望住佢加速
橋:傳俾高薪低能 不如自己打好過
純講個人表現又真係唔算好爛
但無曬控球迫班2 3線球員喺無咩空位下硬食 進攻就收曬皮
防守又係下下慢半拍

而家啲傷兵復出都要大贏特贏先返到playin區⋯
一個好既控衛可以帶住成隊波
但我地依家個控衛係
呢幾場無曬人 monty開始求其捉人出嚟控波
橋 shamet dLee其實都唔太控到

新仔Saben就好鬼心急成日直鏟

Cam J返歸,CP3 questionable
但到shamet同okogie傷 一世唔齊人
Brian Windhorst was on the radio today and said that he was really impressed with some of the hires Mat Ishbia has made for the Suns already, without going into details. I assume he means hires that will take their role as soon as he officially becomes the owner.

佔中走得未
無Shamet可能增加贏既機率
但想要okogie
好有火
cam仔復出
Yes,新老闆都入咗場
welcome back cam jar
Cam一嚟就8分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞