[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
倒水
又要打到最後先知結果
OG去大腸 咁啱佢又冇出?
險勝
Cam J今日凍曬,大橋補返有餘

原來書哥無球咁癲
[Espo] SOURCE: Steve Nash is at the home offices of Mat Ishbia's company UWM in Michigan today. Interesting timing with Ishbia set to become Suns owner next week.

無佢既位置
我估都係公關技倆
所以咁多superstar話想同book夾唔係無原因
一個可以打到無球既superstar,可遇不可求
做consultant我都唔介意的
再唔係Shooting coach
如果做番之前係勇士個個post都ok既
之前coach stat話nash after time out play世一
跟住好多coach阿, podcast人都話nash其實good job
可能assistant coach都唔錯掛
唔太知
唔好做coach喇,唔想佢燒晒名宿光環
唔想嗌#NashOut
做吓development coach幾好
saben lee bye
都真
憎佢都幾慘

仲有機會嘅,而家都似係為trade留cap
覺得佢打得好好
我一直都講係需要人key波 比佢打無球
佢攞波係直接進攻嘅話係最大威脅
其實支持
我哋d球員develop得好差
執行細節位冇人執過
Ayton+兩個First Pick+Shamet+Crowder換
OG+Siakam 有冇得諗
打劫速龍
對家仲要幫我地食埋shamet
速龍又唔會要jae
諗住睇下得唔得
雖然機率應該超細
點解可以仲對jj咁大期望
依個有ujiri裸照都唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞