[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
妹夫單節21分
弱智
高薪低能 邊個會接
接左只可以講 我真係恭喜你
第1年 playoff 直到finals 第3場之前
第2年playoff 直到小牛第3場之前
Regular season 應該10場以下
Crowder咁樣玩野 係咪繼續出糧?
係, 爽死
唔知點解會覺得過麻All Star都唔會做任何野
Ayton真心到左頂
其實大家點睇DA<->Simmons
我地好啱用, 只要book返來
nets如果唔太value Claxton, 咁DA都好夾, Kaiv又可以控返波
可以試下,不過閪唔肯自己攻嘅都係解決唔到最大嘅問題,有少少治標唔治本
咁換無意思,都係無second star
Book傷CP回塘,成隊波已經現形
Ayton我寧願留嚟再加pick去換星
宜家隊波完全係無shot creator
又無人識dribble,一大堆catch and shoot guy,好撚癲

唉其實JJ啲底薪簽人全部交到貨 Lee Okogie Landale Biyombo,不過係無second starhit中晒啲底薪人都無用
Rapter fredxxxxx會唔會好d

Siakam即刻
Anunoby
anunoby都要三個frp
on79
如果真係有隊肯出3個frp,橋個value都會一齊升
不過好似KOC同windhost都話個價會好surprise
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞