[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
MONTY果種死板真係........人地出個NETO主守華盛頓, 守到一兩球已經應該要換人KEY, 一直企係場邊都唔知做乜撚, 結果2分鐘內TO大爆炸, 淨係識ON99尷笑, LEE成場唔知做咩, 射唔到3分又唔收, 一路放係到搏咩, 放OKOGI, 放CRAIG出黎唔好? AYTON就比佢打多幾分鐘都唔得咁, 下下夠鐘就收, 係咪有計時炸彈夠鐘會爆? 而AYTON又真係第4節一落番黎就咬柴果下攞命, 真係做乜撚, 今場睇到佢想進取, 但佢果套動作都係咁, 對面今場無夾佢, 佢肯落波, 佢落波果下之後其實個位置係顏色區中間到, 但佢硬係慣左一套落波就做個SPIN MOVE, 但佢D SPIN MOVE唔係話轉入去籃底, 而係轉番出側邊, 最後又係勾手/FADEAWAY FINISH, 然後手感差就係咁

今場整體打得唔錯, 只可以話個陣容容錯率太低, 而MONTY都係唔會及時止血
傷到咁真係無計
屌你咩都傷晒咁濟
大麻頓又傷埋

好玩呀5個正選傷4個
大橋咁都做到死淨種
應該撞完車第二日都可以即刻打波
佢肯定有傷,今場見佢幾次俾人pick完都拐下拐下
同埋平時練完波啲記者話佢要敷冰
不過為左個上陣record先繼續出
唔講以為大橋係香港人
黎大橋
Deandre Ayton (left ankle sprain), Torrey Craig (right ankle sprain) and Landry Shamet (right hip soreness) have been added to the Suns' injury report and are all questionable. Devin Booker, Chris Paul, Cam Payne, Jae Crowder and Cam Johnson all remain out.

仲有咩人出到
C:Landale
PF: Saric
SF: 大橋
SG: Lee
PG: Washington
反而覺得依隊有機會贏到
okogie幾掂下
Lee反而季初勁但近幾場普通
咁應該okogie仲正選仲好
起碼防守由下下級變返下上級先

拎禾腸刷分了
大橋可以練下帶波了
而家真係佢同Dwash一人一半咁帶

妹夫同Saric勁到
有energy 好多
出後備仲好過出班常規正選
無Ayton啲防守好左好多
勁到
贏19分入4Q
見到呢個回覆幾中肯
Yeah, he’s just happy to relax and sit on the bench for a few hours then come home to his mansion and play video games.
AI如果係太陽球員應該T咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞