[沒有進展的一季] Phoenix Suns 鳳凰城太陽球迷討論區 (29) JJ Monty幾時死

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大橋呢兩球中距我可以J足十次
Monty走啦 連3球To
無限衝搶, DA
Phoenix Suns are signing G League Raptors 905 guard Saben Lee to a 10-day contract. Lee has played 87 NBA games over the past three years and spent time with 76ers this season.
我地都有李氏力場
魔咒
Jae Crowder has support of Pheonix Suns teammates as he expresses frustration with how things got here: “I'm confused and hurt my coaches didn't appreciate the things I brought to our team and organization.”
叫佢算尻數啦, 跟本係佢自己怕合同年打後備下份約會少錢, 係到搞事搞非, 無合約精神, 無團隊精神, 自私精, D隊友咪又係面果沉話RESPECT, 條友都唔知幾想快D TRADE自己走, 佢根本落唔到台, 佢搞到咁又唔會依家番黎太陽打波, 成季無打曠工, 邊個GM會肯比除左底薪既約你, TRADE自己走起碼仲有半季比自己打番波, 好彩既有正選下份約都叫到下價, 條撚樣正一死柒頭黎, 好撚憎佢
屌你老母role player扮大袋
講真你係啲球星level
就算係當年筆掃咁
我都覺得唔打係ok
role player嚟講真係無乜見咁大支野
first quarter又被炒
狼都大炒到大腸
ayton d post move 真係笑大人個口
屌ayton廢到
笑死
wolves commentator個頭讚完bridges
一見ayton射波都屌咗出聲
可以轉台了
冇書人一定後追唔到
早兩年Cp3幫ayton 加太多分
依家缺點出哂黎
木狼都算近況閪迷 都炒到腸
狼狗上場閪姐,之前4連滕. 贏箭,拓,大飛,塊
冇ayton 追到得番10分分差
lee哥有驚喜
AYTON

仲有無人講佢上限, 依家下限高番D都感欣
AYTON會唔會係收到風太陽可能TRADE佢, 完全0鬥志
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞