[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (1) | 2023年1月20日發售

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
覺得係啲陰影出事

同埋女豬個嘴特別奇奇怪怪咁
一週目打超難太hardcore
上集睇人玩最難, 升錯少少個關即刻唔夠傷 / 血 突破唔到要返返去幾次大戰前再重新搞過, 我唔想一周目都要玩到咁蝦薯
屌, 今集隻斧男boucheron都係清秀樣, 仲要好無特色, 路人咁.
真係有D懷念以前D麻甩佬樣.

我覺得今集女角靚過上集, 男角就差過上集.
咁先係火紋原汁原味
有Chloe

舊game d 人無得溝?
我係打maddening, 暫時打到4章only.
諗住如果真係頂唔順就降返難度, 難度隨時可以降但唔可以升.
佢無左洗點,應該設定到係照爆到機
估計設計者依個設定,應該設計到可以爆到機
但要好有計算,咁先係火紋
打火紋唔打最難
咁同食雞唔食雞皮,食橙食埋橙皮,有咩分別
訂咗隻典藏未收到貨
今日咩價位到?
無訂到收工去買
今集升lv個屬性有冇得凹?
一週超難,但玩輕鬆
就算之後卡關都可以堆屍過

風花超難真係玩到無胃口,呢隻超難就睇落可以一戰
尋日行版330左右, 我諗無乜升跌吧.
降完之後,有冇得較返原本個難度
部機唔響手無得試, 但我諗應該唔得.
Once you reach the end of Chapter 3, unlocking the Somniel, you have the chance to scale the difficulty down. However, if you do choose to do this, you will not be able to increase the difficulty after.
咁就一於hard開波
風花最難都唔算好難 玩繼承都係變無雙
但要拎金色封面要無繼承玩
揀咗normal 係咪要重玩了?
會變無雙斬斬斬
好好玩
畫面整體係好過風花
但人物model就鐘意風花多啲

㨂女主重玩
開咗NSO可以換頭

week1可以換嗰隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞