[Switch] 火焰之紋章 Fire Emblem Engage (1) | 2023年1月20日發售

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
如果佢撳錯3下我會原諒佢,撳1下一定係on9
唔係
入到game有得個別揀語言
唔係綁死跟機
個結婚系統應該都係睇cg同多一段S對話
應該冇得生仔冇乜實際影響
Trailer 2 頭30秒就有都叫劇透?
見到班英雄喺度飄下飄下都幾老尷
企定定喺地下唔得架咩
巴打你走先
我都廢事理佢地
本身都諗緊加唔加好防劇透好
睇Marvel Trailer 都劇透好多野啦
啲人未又係睇

硬係覺得頭三章已經穿穿地故, 希望個劇情唔係我諗咁

玩咗五關,覺得maddening難度貼近封印hard mode
連RNG閪閪地都似足封印,啲80%命中睇見都嘔血
重甲配Sigurd好似幾好玩,即管睇下今集重甲係咪終於反cup到
Maddening個Fixed mode係咁
你當佢40%成長率,咁就每升lvl +0.4,累積夠1.0就跳一點
唔單止rig唔到,可能直頭每個playthrough升嘅stat都一樣
不過暫時未知村人/Class growth rate果類加成有咩影響
係咪得我一個買左季票
未買 睇gameplay今集超越左3house
經典 困難 有人卡關未
用男主把聲同REX一撚樣
重開轉女主算
淨係玩過風花 想問今集條仇恨線係鳩指? 點解睇A就A比人指 B就B比人指 明明都冇郁 跟住佢實際又打唔同人
條線係話你聽有咩人‘’打到‘’佢
而唔係有咩人打佢
咁可能我誤會咗 因為風花入坑 風花條線係指到明下round個敵人打邊個 仲寫埋有冇x2 佢唔爆擊會扣幾多血 所以我以為火紋條仇恨線會講佢嚟緊打邊個

如果齋講打到邊個咁我開危險範圍睇就算
想問下季票抵唔抵買
咁既話就ok
岩岩跳左幾個lv 都係~2點
最怕就係養壞左
請問今次Online有咩玩?
之前風花好似係留學生學特技之類
NSO過咗期未決定買唔買
睇唔明 其實轉職係咪照舊幾lv 轉都冇影響 定要跟舊封頂先轉
係咪換咗先有anna?
Down定隻game先。
算啦,依隻game大器晚成
因為依隻舊時都算fan向,銷量唔算好好,但都有一定支持者,超任紅白時,銷量係幾高,但後來銷量越黎越低,但都keep住穩定,令任記肯幾十年keep住出。
覺醒終於守得雲開見月明
覺醒真係覺醒
幾時轉冇鐵則可言
要自己考慮個角色係咪好需要轉職果下Stat bonus/新武器種類/其他utility
今集個exp gain睇落都幾慢,敵人又有一定強度,無必要夾硬升滿20先轉
新手hard mode 第一關(唔計教學關)已經悔左5次棋好能難玩想問悔棋舊石係咪有得充能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞