[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者19

955 回覆
10 Like 23 Dislike
幾靚,但佢係彩色
唔該晒你,但佢啲作品真係麻麻

可以睇下外國嘅作品。 真係係靚。

如果香港或者亞洲都有,就唔洗飛咁遠
佢一時時有啲圖啲邊位好似化化地咁無咗邊搞到個形怪怪地
1700一個鐘算唔算貴
好鐘意個紋身師啲手勢
但係之前搵既最貴都係1000一個鐘
有啲嚇親
send 完wtsapp比個紋身師,佢覆咗一句之後就冇覆過心急如焚

都有做黑灰
職場欺凌呀嘛
zizizi d女有出過post講
想問吓有無紋動漫嘅介紹
有冇人cap咗j小姐篇千字文
post完又del想點

墨西哥佬潛完未
紋過friday其中一個 1300/hr 我覺得係值

你欣賞佢嘅手藝同設計 1700就係值
依家仲見到有啵 但唔俾人留言

羅生門!
好想睇W幾時會有回應
初初佢啲作品就靚,到後尾唔知點解轉左風格,我就唔好彩係佢轉風格途中排到我,佢幫我紋左隻貓,比例完全錯晒,好求其,之後即日即刻搵第二個紋身師約補救,真係喊出嚟
佢好似曾經IGstory講過,佢自己都紋唔番/唔會紋之前自己作品風格
rika 唔錯吖,有朋友紋過,線色都合理
NAT 篇嘢主要攻擊點係「輩份」同「性騷擾」
不過其實兩點都唔太strong,只係女權當道,所以多人撐啫
佢覺得人地教佢做嘢,已經假設咗係用輩分壓佢,但係佢自己都認自己衛生做得唔好,可能同輩衞生有問題對方一樣屌呢,主觀假設當指控,開個大嘅偽命題,話要改變輩份文化又係多咗
性騷擾又係朋友話佢知,仲要唔係裝裙底,又唔係摸佢,望吓Pat Pat,個指控誇張咗啲,當然佢可以話好不安啦,但係話J作為女性唔立即幫佢有錯,女同事俾人屌到喊,又係用女權做攻擊
態度就一定兩邊串柒柒,根本少事,想放上網公審人,想人哋社會性死亡啫
幾好笑
姐係蹲係度望人裙底係好閒事唔係性騷擾?我先假設佢無講大話

唔好講着裙嘅女人
當你係男人 我蹲喺你後邊望鳩你個屎忽 就算你有著褲
你都會覺得唔舒服係性騷擾啦下話?
講野有無用腦?
你都ON撚9,隔咗超過兩米距離,點撚樣望條裙褲嘅裙底呀?
作為男人,隔咗超過兩米+著短褲,就算有人後邊望屎忽,我首先唔會覺得佢望我囉
不如你用咗個閪腦先,好唔好?
哇 識講粗口 好驚
你都幾撚癲
其實你係咪當事人定係佢班friend呀?
點撚樣超過兩米距離你又知嘅?

同埋你係咪要睇吓自己講左d咩閪說話,有人踎喺後邊望你屎忽,你居然會唔覺得人哋係望緊你,咁係你自己戇鳩唔知,唔代表呢件事唔存在。

係咪飲太多酒飲到個人戇鳩鳩? 我偷撚咗你電話,但係你唔撚覺得,咁係咪等於我冇撚偷到你電話啊傻閪,之後有第三者睇到講返出嚟咁係咪當冇事就算撚數,發覺你都幾撚弱智,仲喺度聲大大。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞