[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者19

955 回覆
10 Like 23 Dislike
應該係啦
我再睇番自己張相
除左個網址電話唔同
其他一尻樣
https://instagram.com/hktattoocon?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

痴線「香港紋身展」㩒到入去全部大陸黎參展,#1個list好似見唔到有邊個有去
因為個搞手問題呀嗎

BTW 唔係為踩而踩 ,但好多大陸既紋身師質素好過一大堆(香港)紋身師,人地分分鐘仲成日參展比賽拎到獎。 如果唔係我成十尻幾年都冇伸請返張好柒既証,我諗我應該會飛去上海搵其中一個整全手日式
紋身不講政見
大家好,小弟未紋過身,但黎緊生日想紋,想問下我係twitter見到有張old school既圖好靚,但唔知會唔會係海外紋身師畫的,因為我睇個網係類似fans group,如果我拎住呢張圖搵紋身師,希望佢大致跟張圖紋,可以小改。
咁樣問人既話會唔會俾人屌?
咁你不如搵香港紋old school 睇佢啲圖再搵佢畫吧啦

拎住人哋啲圖紋,邊有人會鍾意,出嚟效果都唔會好
有堆似住賣黃既紋身師 手藝唔係好 又要寸過馬撚 咁我俾錢大陸仔賺
我條氣都鋸D
呢度幾樣野嚟喎

1. 政治取向
2. 技術
3. 態度差

同你搵既紋身師係邊度人冇直接關係喎
擺上身一世既野都要分黃藍
無知一問,點解要問係咪單針嘅?
因為我新手唔識
朋友有提過下所以問
係咪呢句問錯左了
我就係好奇
單針同其他針係咪會痛啲定係有咩分別你先要問
我都係黎學嘢
條紋身屍出幾日仲好臭串出個聲明反口話個客恐嚇佢添
點知啱啱再睇又偷偷地del左po
仲要禁埋留言
有冇人約fozy紋
上年9月入左waiting list 今年6月問佢都仲未處理waiting list 想知要等幾耐?
等冇問題 想知大約個日子
想問下有冇人搵過 @chunntattoo紋身
黎緊紋身展 有無人會去
同問 我都有留意開佢啲嘢
呢間嘢煩到閪咁,之前見到啲圖follow咗

嗰陣無咁多人紋身,唔知係咪無生意,係咁係度問問問
準備搵Lexi破處好期待
係咪追通漲 張飛成兩舊水
早幾年啟德搞 好似無咁貴
有 岩岩紋咗個 我幅圖係人像,佢紋出黎效果同相有80%似 連我老母唔鍾意我紋身佢見到幅圖都嘩咗出黎 真係好似 但留意 係似唔係靚 因為我係比張相佢 佢照copy 所以冇靚唔靚之分 但紋嘅過程係舒服
同埋最撚重要係 佢好撚有交帶 最撚憎d師傅唔覆機 扮撚哂有性格 冇交帶一律唔會搵 世界級數都咁話
我信佢紋出黎同相係似既 但擔心既係micro realism會變樣變得好快
佢有講過 有機會要補色 始終佢黎種紋法唔似其他打到咁深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞