[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者19

955 回覆
10 Like 23 Dislike
兩條垃圾連做人最基本嘅尊重同禮貌都無,學咩人做紋身師呀,學番做個人先啦屌你老母
呢個年代仲有人咁撚樣扮惡
見人成班女就兇鳩人 對住d女講立開野打人 醜唔醜
真係講手唔洗講立野 是但搵個後生都打到你條啊叔仆街啦

屌你老味見佢手野幾靚 原來人格咁撚樣真心失望
成個場咁多人唔搞剩係搞隔離檔全女既 發酒癲都識欺善怕惡咁撚醒?飲兩杯屎水借醉屌人就認啦仆街
我好心提你咋 咪咁豆腐啦
見到Nathalie post特登入黎睇
濕鳩老屎忽心態 想睇你地收皮
其實好想同rika講 就算真係豆腐咁又點
唔撚得架咩 豆唔豆腐關個啊叔撚事 憑咩屌鳩人
Cls
我點生存 我個人係點關你撚事 咁大個人尊重都唔識
唔通我見到佢地爛仔咁既樣 又走去屌佢爛仔醉酒佬?

唔通我個人比較內向唔鍾意講嘢又唔撚做得紋身師? 又要俾個所謂撚屌前輩行過嚟屌我自閉?

以為做紋身都叫artist 會比較識respect下人 都幾失望
個人咁西手野幾好都無撚用
真係好憎個條垃圾過期老mk,永遠都有呢啲老屎忽做多幾年人就係度指指點點。

飲兩杯屎水發酒癲郁手郁腳,
仲要等到最尾全世界走哂先敢去恰鳩啲女仔。

好撚心啦,幾廿歲就要用爛仔打交嘅所謂「威水史」恐嚇人

再加埋啲變態佬性騷擾行為

想知J字頭個句:「佢係咁㗎啦,個個都知」呢句佢作為人地老母點講得出口

想睇佢個女比人性騷擾完之後補番句:「佢係咁㗎啦」再睇佢咩反應
有利益衝突、唔係發生係自己身上就事不關己 講句佢係咁架啦
真係好撚肉酸 臭閪
兩位前輩到而家仲深潛緊
協會D紋身師呢?冇人出聲
睇story好似見bigsammy同suenanki都有宣傳
留名
睇natelie個post,主辦單位都真係好仆街
好多野當事人自己先知

睇佢個post 咁講,其實即時報驚都得

大家都係食下花生算啦
點都有責任啦
比產品果個位先仆街
屌完人之後比野人叫人好好休息
當人係雞
真係佢?之前上去傾圖,到最後唔啱心水say no ,全情都好好態度 冇咩野 架wo , 如果事主所講既全屬事實的確有少少意外
W係墨X嗰個?
見到booth A 又jk以為係佢
應該冇半個鐘
Natalie實吹大左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞