[新整合分類]召集所有紋身及刺青愛好者19

955 回覆
10 Like 23 Dislike
咁之前同mofo嗰班人有咩過節
粗幼同你原圖係咪一致
條線行得直唔直
第一句咩意思?即係講緊粗幼變化係咪本身構思好嘅design嚟?

之前stay ture條女就係一個好例子,又手震,個圖又歪
用力唔同,好返都唔同色 / 甩色啦
唔好負評我 新手真心唔識 google又答非所問 所以先上嚟虛心求教學下嘢
睇到分別 不過唔知去到咩位先係吹毛求疵
你見到有D圖紋得好,post出嚟問吓其他ching意見咪知囉
有得好啲就緊係追求好D,點會吹毛求疵,不過IG出啲圖靚都唔一定到時紋你紋得一樣咁好,不過IG圖都閪就一定好閪
同埋 其實靚唔靚真係好主觀 紋身亦都好難係100%完美 咩圖都會有人鐘意同唔鐘意 你自己覺得靚咪得囉

你紋個全世界都話靚 但你唔鐘意又有咩用
主辦個邊最新聲明話嗰兩條垃圾W同J唔肯承擔責任

條過期老mk敢做唔敢認like a pussy

講到自己喺墨西哥又打人又乜又柒

屌你老母喺香港原來只係隻縮頭烏龜

縮番入J個臭閪度就啱啦,睇你兩條垃圾連人都唔撚識做仲敢學人做紋身師

建議每個post都提提想紋身嘅新手咪撚幫襯嗰兩條垃圾,尤其係個縮頭龜W,點知佢紋紋下身會唔會性騷擾或者又飲兩杯尿水響佢個墨西哥朵打人㗎
J今日個story仲好好心情share書
反正過幾日大家就會遺忘
真 兩件廢老老鼠屎繼續unun 腳嘆世界
哥兩條友聲都唔敢聲
淨係識冷處理
人哋咪講咗大師兄係咁㗎啦 你地仲想人點啫 唔冷處理點呃飯食

唔知香港或者全世界有無人可以做黑白portrait到咁樣

可唔可以介紹俾我睇睇

唔該大家
tappmao都係mofo,我又覺得幾好喎
技術差好遠

朦朧美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞