[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
都係入 https://snap.fan, 佢有個位講upload data, 要裝個apps, 再跟住佢d step做, 就會出自己winrate同入到snap.fan個非官方排行
discard deck係靠呢幾張同apocalyze食糊, 不過sofar好似冇乜點見人配合得好

btw, apocalyze其實唔勁, 咪鬼用, 刷到幾多攻人地睇到晒, 去到turn6人地明知會輸都唔會同你埋牙賭8cube啦
正喎,下個pass咁買先
我覺得好sexy wo,

其他衫好垃圾
Leader個效果係人地係邊區放咩你就係邊區放返咩

人地係左邊出leader,你係右邊出

你隻leader發效
係左邊copy一隻leader
之後你copy出嚟隻leader發效想再係左邊生一隻leader
但係你左區已經滿咗,copy唔到,完

人地Leader發效
係右區生一隻leader
右區copy出嚟隻leader發效再生一隻係右區
佢右區有三個空位,可以生多隻
再生出嚟果隻又發效
直到滿晒為止
明白晒 唔該晒巴打
what deck
Season pass中

好撚慘

3幻神比Aero西走咗

盲目信leader
仲要擺黑暗維度咁古惑
金牌手買唔買好
ZERO買唔買?
邊度睇到season 幾時結算
用佢黎夾1 7果張多,2cost 10攻
最近玩返 想問下依家season pass嘅卡係咪入pool 3
唔夠時間打滿50級 諗緊要唔要課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞