[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能 (9) 每日準時11點曬卡

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
184 勁過啲twitch player
升cl 上去,你就知出事
但係我過500 入pool3都仲係打白痴仔,係咪中咗bug
定係要過1000先開始勁
屌你冬天成日唔小心右手hi 到end turn
你升cl 同時成個大環境都一齊升cl
應該係無人去到rank 184, 焗住打電腦
我search marvel snap ranking, 見到呢個網 https://snap.fan/p/leaderboard/?order_by=rank

排2x個alan同3x個covid19我成日打,但係就搵唔到自己名
上左pool 3
53跌到48
已出事
貪更新果3000令牌升左上去
係咁俾人屈機
玩咩deck都食屎
d人好似係咪都帶狗帶甲帶綠女巫咁
我覺得下個賽季有50都要偷笑

第一次見super skrull
點知俾我隻蜥蜴屈返佢

乜原來有apps, 新手完全唔知有d咁嘅野
隻驚冇得睇番自己record win rate 排名, 真係on9到震
Token shop 出 shuri
但唔夠token
出咗Death有新desk玩了
尋日見到 不過無買 未諗到點用
新desk
卡到今日買埋任1000CL了 終於可以update
一次開返12個箱 仲多左張rogue同goblin用
shuri 加 black panther?
仲有leader
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞